Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '09

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

GÜSSİAD Başkanı Mert,“100 üye işadamı hedefi ile Anamur Holding’i kuracağız”dedi...

GÜSSİAD Başkanı Mert,“100 üye işadamı hedefi ile Anamur Holding’i kuracağız”dedi...
 

Başkan Mert,hedeflerimiz büyük dedi...


Güney Sahil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GÜSSİAD)’ın Çıtır Ocakbaşında ki dar kapsamlı akşam çayında yeni üyeler bir araya geldi.

Üyelik müracaatlarını yapan İşadamları Erol Avşar, Nuri Yağmur, Hamdi Mahir, Serhat Demiriz, Aziz Oğuz, Onur Üyesi Nihat Erkan ve GÜSSİAD Başkanı Osman Mert’in katıldığı sohbet çayında Anamur ekonomisi konuşuldu. İşadamı Hacı Ahmet Güven kent dışında olduğundan değerlendirme çayına katılamadı.

“Anamur Ticareti yeniden yapılanmalı..”

Anamur ticaretinin yeniden yapılanmasının gerekli olduğunu vurgulayan GÜSSİAD Başkanı Osman Mert, ilkeli ve etiğe bağlı 100 işadamı ile “Anamur Holding”i kurmak için girişimlerle başlıyoruz” dedi.

Mert, GÜSSİAD’ın 1998’de kurulduğunu hatırlatarak bölgede ki en eski SİAD’lar arasındayız” dedi.

Ekonomik krizin bölgeyi de etkilediğinin altını çizen Osman Mert, GÜSSİAD’ın ekonomik kriz sürecinde mücadele edebilmek için yeniden yapılandırılmaya çalışıldığını dile getirdi.

Başkan Mert, “üyelikler tamamlandıktan sonra olağanüstü Genel Kurula gidilerek yeni arkadaşlarımıza görev verilecek” şeklinde konuştu..

Üyelik için müracaatını yapan işadamı Erol Avşar ise bu güne kadar başarılı çalışmalar yapmış olan GÜSSİAD’ın çatısı altında birleşmenin doğru olduğuna karar verdik. Sayın Osman Mert’in ve GÜSSİAD’ın ekonomik krizle mücadelelerinde bizde yanlarında olacağız” dedi.

Detaylı bilgi almak isteyenlere Başkan Osman Mert, elinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..