Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '14

     
    Kategori
    Gezi Rehberleri
     

    Güvercinlik Bodrum gezilecek yerler

    Güvercinlik Bodrum gezilecek yerler
     

    Güvercinlik Bodrum Gezi Rehberi


    Güvercinlik Bodrum’a yaklaştığınızı hissedeceğiniz ilk yerdir. Denizi ilk Güvercinlik’te görürsünüz. Güvercinlik havalimanına yaklaşık 10 km mesafede olup Bodrum’a ise 20 km mesafede olan güzel bir koydur. Ayrıca Muğla iline uzaklığı 100 km dir.

    Güvercinlik doğal güzelliği ve karşısında Salih Adası ile sakin ve güzel Bodrum Koylarından biridir. Burası windsurf yapmak için çok uygundur. Salih adasında antik Karyanda kenti olduğu ileri sürülse de eski yerleşimi kanıtlayacak kalıntılar çok azdır.

    Koyun sağ tarafı yerleşime açık olmadığı için çok yeşil bir koydur. Sahilde birkaç balıkçı lokantası ve çay bahçesi bulunmaktadır. Bölgede balık çiftliklerinden dolayı bir dönem deniz kirliliği yaşanmış olmasına rağmen yapılan düzenlemelerle denizi çok temiz ve güzeldir. Güvercinlik Bodrum Yarımadasının denizi hala temiz kalabilmiş koylarından biridir. Bodrum’un kalabalığına girmek istemiyor sakin ve doğa ile iç içe bir tatil geçirmek istiyorsanız Güvercinlik’i tercih edebilirsiniz. Havalimanına yakınlığı ve Bodrum’a yakınlığı da çok büyük bir avantajdır.

    Bodrum Güvercinlikte bulunan oteller yarımadanın en şık ve kaliteli hizmetini sunmaktadırlar. Bodrum yarımadasında çok katlılığa izin verilmemesinden dolayı Güvercinlik’teki oteller tatil köyü tarzındadır. Burada bulunan otellerde odalar çok geniş olup sadece bu otellerde kalan müşterilerin girebileceği koylar çok temiz ve güzeldir. İki katlı Bodrum Güvercinlik otellerinde teraslar rengarenk çiçeklerle bezenmiştir. Terasta otururken hem eşsiz manzarayı izleyebilir hem de rengarenk çiçeklerin arasında kendinizi cennette gibi hissedebilirsiniz.

    Tatilde Güvercinlik’i tercih ederseniz gündüz sakin ve güzel Güvercinlik plajında yüzebilir gece ise çok hareketli gece hayatı olan Bodrum’a giderek orada eğlenebilirsiniz. Tatilinizde hem dinginliği hem de canlı gece hayatını bir arada yaşayabileceğiniz bir yerdir Güvercinlik.

    http://www.gezi-rehberi.net/

     
    Toplam blog
    : 1
    : 4672
    Kayıt tarihi
    : 30.05.14
     
     

    Gezmeyi, tatil yapmayı, doğal güzellikleri severim ..