Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '09

 
Kategori
Blog
 

Güzel bir haberim var!

Güzel bir haberim var!
 

Sevgili dostlar,

Milliyet Blog mahallesinin her daim üreten, paylaşan ve tartışan sakinleri.

Güzel bir haberim var desem...

Şöyle ki:

"Baho Gölü Efsanesi" isimli paylaşımımı sizlere aktarmaya çalışırken hangi kategori altında yayına vereceğim konusunda sıkıntı yaşamış çaresizce "Kültür Turizmi" kategorisini seçip yayına vermiştim. Çünkü "Efsaneler" adı altında herhangi bir alt kategori yoktu.

Bunun sıkıntısını okuyan dostlarımla paylaştım ve ardından Miliyet Blog yönetimine e-posta ile başvurdum. Yapılan yazışmalar sonuç verdi. Kültür-Sanat anakategorisi altında "Efsaneler" altkategorisi bugün itibariyla kullanıma açıldı.

Aktif olsun olmasın MB mahallesinde toplamda beş bin kişiye varan bir rakama ulaştık. Yurtiçinden ve yurtdışından yazan binlerce arkadaşımız var ve inanıyorum ki her birimizin duymuş veya okumuş olduğu binlerce efsane var. Gelin hep birlikte bu güzellikleri unutulma, kaybolma tehlikesinden kurtaralım. Binlerce yıllık kültürümüzden süzülüp gelen bu değerlerimize sahip çıkalım. Göstereceğiniz çabalar ile bu güzelliklere küllerinden yeniden doğma olanağını verelim.

"Baho Gölü Efsanesi" ile birlikte toplam dört adet paylaşım bu kategoriye aktarıldı. Bunların dışında kalan efsane paylaşımı var ise kategori değişimini MB yönetiminden talep edelim.

Yeni kategori talebim karşısında desteklerini esirgemeyen ve çok içten davranan Milliyet Blog İdaresine teşekkür ediyorum.

Esenkalın...

 
Toplam blog
: 262
: 1569
Kayıt tarihi
: 27.09.07
 
 

Anadolu'nun doğusunda sonradan ismi değiştirilen köylerden birinde zemheri zamanına denk gelen bi..