Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Güzel-Çirkin’den veda busesi!

Güzel-Çirkin’den veda busesi!
 

Sizi özleyeceğim!


Ali Sunal ve Naz Elmas’ın başrollerini oynadığı, yapımcılığını İlker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Kemal Uzun yapıyordu. Bu gece veda gecesi! Evet, yanlış duymadınız 13. Bölümle Güzel Çirkin ekranlara veda ediyor.

Yaz aylarında reytingde ilk sıralarda yer alan Güzel Çirkin, Eylül ayının gelmesi, dizilerin yaz tatilinden dönmesiyle, yani 2013-2014 sezonun açılmasıyla birlikte saat değiştirerek 23.00'e alınmış ve reytinglerinde de düşüş yaşanmıştı. Sadece saat değişikliğinin etkisi olmadı tabi, okullar da açıldı. Genelde dizinin saati değil de günü değiştiğinde o dizi için sonun başlangıcı oluyor. Ama bir de bu kategorideki dizileri gençler izliyorsa işte saat değişikliği o zaman sorun çıkmaya başlıyor.

Ortalık dizi kaynarken yaz tadını taşıyan dizilerin gün ve saat ayarlamaları da yapıldı.  Yaz ekranında başlayan diziler arasından kendisine iyi bir yer edinen Güzel Çirkin, yeni yayın döneminin başlamasıyla 23.00'de alınınca, haliyle ertesi gün de okul olunca Total'de 22. sırada, AB grubunda ise 7. sırada kendine yer bulabildi.

Oysa değişik lezzette kurulmuş senaryosu ile bence başarılı bir yapımdı. Naz Elmas ve Ali Sunal’ın dizide birbirlerine çok zıt karakter ve kültürde olmalarına rağmen cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda kalmalarının ayrı bir tadı vardı.

Senaryo güzel kurulmuş, oyuncularda rollerinin içine girmişti. Ama dizinin asıl farkı bence Ali Sunal’ın olmasıydı diyeceğim. Neden biliyor musunuz? Seyrederken geçmişten bir esinti getiriyordu! Bu Ali Sunal’ın diğer dizilerindeki rollerinin dışında bir rolle karşımızda olmasından da değildi ki rolünü başarı ile oynadı. Benim etkilendiğim Ali Sunal’ın görüntüsünün arkasında rolüne taşımayı başardığı Kemal Sunal’dı!

Fiziki yapı olarak değil ama babasına benzerliği ses tonunda, mimiklerinde birebir karşımızdaydı. Sanki usta oyuncu bu rolde Ali Sunal’ın içine kaçmıştı. Bu benim Kemal Sunal filmlerinin tadını dizide bulmama neden oldu. Siz ne dersiniz?

Ne yazık ki bir veda busesi ile keyfime son veriyoruz! “hay Allah, keşke kış gelmeseydi!” dedirten cinste bir veda gecesi yaşayacağız! Umarım bir 13 bölümle daha, bir ara karşımıza çıkarlar. Biz de Ali Sunal’ın içinden çıkan Kemal Sunal ile buluşuruz.

Uğurlar olsun! Güzel ve Çirkin sizi sevdim, umarım vuslat için bir hamle yapılır!

Hayatta vedalar yaşamamanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..