Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '18

 
Kategori
Deneme
 

Güzel Kadın Surat Assın, Az Güzel Kadın Gülsün, Güzel Olmayan Kadın Hiçbir Şey Yapmasın

Güzel Kadın Surat Assın, Az Güzel Kadın Gülsün, Güzel Olmayan Kadın Hiçbir Şey Yapmasın
 

Güzel olmayan kadın var mı bilmiyorum (öyle zanneden herhalde) güzel görünmek için bir şey yapmasın aksi tesir yapıyor doğal hallerinde daha güzeller.

Biraz güzel olan kadın gülsün. Gülmek bunlara yakışıyor biliyor musunuz? Keza cilve, naz. Bazen çok güzel kadınları bile geçiyorlar.

Ve güzel kadın burnu havada gezsin.

Zaten de biraz öyle oluyor…

Güzel olmayana mağrurluk yakışmıyor, gülmek filan da; olduğu gibi olmak yakışıyor. Kendilerine hiç dokunmazlarsa (hani kadın gibi bile davranmayıp) çok tatlı oluyorlar, diyorsun ki gerçek kadın bunlar; ama maalesef kadınlarımız fıtratın bu sırrını bilmiyorlar!

Güzel olmayan kadının abartılı kıyafetlere de ihtiyacı yok, hatta pijamayla gezseler bile kadınlar. Sadeliği kastetmiyorum sadelikten nefret ederim hiç insana yakışan bir şey değil, yıldızlara bakan gözleri olsun ama sürme çekmesin, zira sürmesi içinde.

Güzel olmayan kadın yaşamımız, az güzel kadın aşkımız, güzel kadın rüyamız.

Bizler hep az güzel kadına âşık oluruz. Çok güzel değildir ama bir bakışıyla öldürür.

Çok güzel kadın ne işimize yarar bilmiyorum. Seyirliktir aslında, belki de öyle gezip dururlar, az güzel kadın olmak isterdim.

Neden güzel olmayan kadınla yaşıyoruz? Yanında rahatız gerilmiyoruz. Ben şahsen âşık olduğum kadınla yatamam. Çok güzel kadınla yan yana bile duramam, heyecandan ölürüm. Biz de güzel olmayan erkeksek güzel olmayan kadınla harika bir beraberlik oluşur.

Zaten Tanrı güzel olmayan kadını yaşamak, az güzel kadını âşık olmak, güzel kadını ise seyretmek için yaratmıştır.

Az güzel kadın aşk acısı güzel kadın ulaşılamaz tanrıça olduğu için en mutluları güzel olmayan kadındır

Güzel olmayan kadının güzel değil de vücut ölçülerinin düzgün olması istenir. Güzel olmayan kadın çirkin kadın değildir, çirkin kadın çirkinleşmiş kadındır. Bunun nedeni de vücut ölçüleri ya da güzel olmaya çalışmaktır. Çünkü güzel olmak diye bir şey yoktur, ya güzelsindir ya da değilsin.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..