Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1994 yılında A.Ü.F.F. Biyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra O.D.T.Ü. Biyoteknoloji Bölümü'nde master yaptım. Embriyoloğum ve Tüp Bebek Laboratuvarlarında çalışıyorum. 2007'de evlendim. İki kızım var. Ülkemi ve mesleğimi çok seviyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Laiklik demokrasinin ön koşuludur (Atatürk gerçeği)

Laiklik bir bahane değil, tam tersine demokrasi için en vazgeçilmez temel unsurdur. Bunu bilmeyen demokrasi tellalları içi boş bir su bardağından su içmeye ya da içirtmeye çalışmaktadırlar. Bunu anlamayanlar karanlıklar içinde kaybolmuş, sağda solda buldukları ne varsa tutunarak (emperyalistler, araplar, dogmacılar, dolandırıcılar, sömürgeciler, tüccarlar) bir yol bulmaya çalışanlardır ancak.

03 Şubat 2012 09:14
"Şeylerin Hikayesi"ni izlediniz mi?

Bir biyolog olarak değindiğiniz konuya çok önem veriyorum. Bu işin biz Biyologların öncülüğünde çözülmesi gerektiğine inanıyorum. Ancak günümüzde dünya üzerinde özellikle bizim gibi gelişmeye çalışan ve az gelişmiş ülkelerde Biyologlara verilen değer sıfır olunca durum iyice vahimleşiyor. Eh haliye biz Biyologlar arasında işini gerektiği şekilde yapmayan, bilimi başka yönlerde kullanan insanlar da var. Ama dünyanın yaşanılabilir bir yer olmasını sağlayacak güç için tek bir insanda bile olabilir. Yoksa birlik olmak lazım. İnsanları o yönden daha çok bu yöne teşvik etmek için çabalamak lazım. Tamamen sizin düşüncelerinize paralel düşüncelere sahibim ancak ekonomik güç maalesef onlarda. Bütün dünya tüketiyor ve dünya biz tükettikçe tükeniyor. Saygılarımla.

14 Mart 2011 15:10
 
Toplam blog
: 10
: 1902
Kayıt tarihi
: 16.09.09