Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Güzeller Alanya’da buluşuyor…

Güzeller Alanya’da buluşuyor…
 

Güzel olan her ne varsa güzel bir beldede buluşmaya doğru yol alıyor. Konu güzellik yarışması ama bu bildiğimiz yarışmalar gibi değil. Yaklaşık 30 ülkeden katılımın olduğu 65 yaş ve üzeri “genç büyüklerle” 65 aylık çocuklarımızın katılacağı “Uluslararası Platin Saçlı Güzeller Yarışması” ünlü tasarımcı Sema keçeci imzasıyla yapılacak.

Bu yarışma ile; dünyanın yaşlandığına, doğum oranlarının düştüğüne dikkat çekerek farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

Sema Keçeci'nin 2014 Eylül / Kasım Uluslararası Moda Şovlarından başlayarak tüm Uluslararası  etkinliklerinde organizatör ve/veya yapımcı olarak performans sergileyecek ve görev üstlenecek olan  firmasının kurucusu olan Sayın Dieter Behrentin'inde VIP konuk olarak katılacak.

Uluslararası Moda Tasarımcısı Sema Keçeci'nin DÜYADER, Dünya Yaşlılar Derneği'ne destek etkinlikleri kapsamında yer alan performanslardan  yalnızca birisi olan 2015/2016  Yaz Koleksiyonunu Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'in himayesinde ve Alanya Belediyesinin sponsorluğunda 20/06/2014 tarihinde Alanya'da  görsel olarak yapılacaktır.

2015 Cannes Uluslararası Moda Festivali (Defileleri-Şovları) kapsamında yer alacak

olan "Sema Keçeci Defilesi" nin Alanya Belediyesi /DÜYADER  Dünya Yaşlılık Dernegi/"Behrentin Communication" işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

Defileleri ile dikkat çeken birçok ünlüyü giydiren Sema Keçeci hazırlıkları ile ilgili olarak telefonla görüştük. Keçeci, tam bir doğa hayranı, çocuklara ve yaşlılara karşı duyarlı bir kişilik ve bunu tasarımlarına da yansıtıyor. Ayvalık’tan ilham alarak bu kolleksiyonu hazırladığını belirterek şunları söyledi; ahtapot figürleri, inci ve güler kullandım. Çamlık’ta yalıların bahçelerinde sarı ve krem rengi güllerden ilham aldım. Eski Rum evlerindeki figürler kullanıldı. Bambu yaprakları, sazlıklarda kullanılan malzemeler var. Pamuk teyzemizin elli yıl öncesindeki koton iplikleri kullanıldı.

Peki Dieter Behrentin kimdir? Kendisi “Behrentin Communication” firmasının kurucusu ve sahibidir. Şirketinin prensip ve ana faaliyetlerini teşkil eden uluslararası güzel sanatlar, moda, dinleti ,tanıtım ( Event ) yapımcılığı ve organizatörlüğü  ABD ve Orta Doğu'da yer alan 13 Ülkenin 32 bağlantı noktasında konuşlandırılmış olan 25 Event müdürlüğü ile devam ettirmektedir.

Üst düzey ve lüks yaşam tarzının ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek ürün hizmet konseptlerinin yapımcılarını ve tasarımcılarını alıcıları ile buluşturan ve uluslararası pazarda yer edinmelerini sağlayan "Behrentin Communication" 2. Büyük merkez ofisini 2009 yılında kurmuştur.

" Behrentin Comunication" kurucusu ve sahibi olan Dieter Behrentin,dahil olduğu organizasyonlardan biri olan 2014 Cannes Film Festivali Fashion Show etkinliği nedeni ile tanışmış  olduğu  moda tasarımcısı Sema Keçeçi ile birlikte almış oldukları" proje ortaklığı" ve "karşılıklı temsilcilik" kararlarını 21 Haziran 2014 Alanya Uluslararası Platin saçlı güzeller yarışması / Sema Keçeci Sosyal sorumluluk projeleri ve Moda Defileleri Tanıtım gecesi etkinliğinden başlayarak daha sonra  sırası ile İstanbul September 2014 International Fashion Show By Sema K , 2015 Cannes International Fashion Show ve gündem oluşturacak benzer etkinliklerde sürdüreceklerdir.

DÜYADER Başkanı Umut Çınar, yarışma ile ilgili olarak şunları söyledi; yarışmada bizce herkesi yarışmanın birincisi ilan ediyoruz. Fakat bir sıralama gerektiği için yarışmanın birincisi, 2015 Cannes Film Festivaline götürülecek, ikinci yarışmacıya bir ay boyunca yarışmanın yapılacağı Gold Otel Alanya’da ücretsiz konaklama ve üçüncü yarışmacıya aynı otelde bakım-kuaför ve bir hafta ücretsiz konaklama imkânına sahip olacaklar, dedi.

Güzellik ruhta başlar ve insanın yüzüne, gülüşüne dahası dünyasına yansır. Eğitimle, kültürle, hoşgörüyle, sevgiyle şekillenir.

e-mail:belginturan@gmail.com

 

 

 

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..