Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '10

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Güzellik ve Sağlık alanındaki en iyi buluş

Güzellik ve Sağlık alanındaki en iyi buluş
 

Kırışıklıkları gideren mucize ürün


20’li yaşlardan itibaren kan dolaşımı zayıflar, yüz kasları gücünü yitirir. (Cildi sıkı, diri ve canlı tutan yüz kaslarıdır.) Cilde yeterli miktarda besin, oksijen ulaşamaz ve buna ilave stress ile kasılan yüz hatlarında derin çizgiler oluşur. Bunu çevresel faktörlerin de eklenmesi ile birlikte genç sayılabilecek yaşlarda yaşlı bir görünüm oluşmaya başlar. Göz altı torbaları, kırışıklıklar, çizgiler, sarkmalar, lekeler ve deformasyonlar ile solgun bir yüz görünümü ortaya çıkabilir. Hayatımızdan çevresel faktörler, iş ve özel hayatımızdaki sıkıntılar ve diğer stress unsurlarının bir veya bir kısmını yok edemediğimizden dolayı yüzümüzdeki bu eskime ve deformasyon hız kazanmaktadır. Dolayısıyla; sosyal hayatımızda insanların öncelikle yüzümüze baktığını düşünürsek; yüz bakımı ayrı bir önem kazanmaktadır.

Bugüne kadar birçok formül, krem, estetik merkezleri vs. deneyerek istediğiniz sonuçları tam olarak elde edememiş olabilirsiniz. Bu durumlarda yüzünüze masaj yapmayı hiç düşündünüz mü?

Yüz güzelliğiniz için yapabileceğiniz en önemli şey; yüzünüze günde sadece 10 dakikanızı ayırarak masaj yapmaktır.

İçerdiği Germanium elementi sayesinde Face Roller;

Yüz kaslarını çalıştırır. Yüz kasları ve yüz derisi arasındaki bağları kuvvetlendirir,
Kan dolaşımını hızlandırır. Cilde oksijen ve besin gitmesini sağlar. Deri altı metabolizmasını çalıştırır. İç salgıları düzenler, Anyon'un salgılanmasına neden olur, melanin oluşumunu sınırlar, oksijeni emmeleri için cilt hücrelerini destekler,
kolojen ve elastik dokuyu güclendirir, deri altı metebolizmasını çalıştırır, ten ve beyin bağlantısını uyarır, Rahatlatıcı hormanlar salgılanmasını sağlar, gözenekleri açar ve yüzünüzün göz alıcı, parlak, güzel ve elastik olmasını sağlar.

 
Toplam blog
: 13
: 3809
Kayıt tarihi
: 04.07.10
 
 

İstanbul doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Beşiktaş Atatürk Lisesi'nde tamamladım. Daha sonra İTÜ K..