Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '08

 
Kategori
Erkek Modası
 

Güzellik yarışması

Ne zaman düğün, nişan, ve veya önemli bir gün olsa güzellik yarışması yapılmış gibi bütün hanımlar garta ki en sükseli ve hiç giyilmemiş kıyafeti( tuvaleti) özenle seçerler. O an belki de hep akılda kalmak için.

Belki bir kaç gün öncesinden hazırlık yapmaya başlarlar, belki daha önce. Erkekse bu durumu anlayamaz, saçma bulur. Altı üstü bir davet der.

Kadınlar kendileri için güzelleşirler. Amaç diğer kadınlardan daha fazla dikkat çekmek ilgi toplamak, ve iltifat duymak.

Erkek kendisi için bu özveriyi gösterdiğini sanır. Her kadın en güzel olmak ister mevsim ne olursa olsun.

Ve pişti olmamak için dua ederler. Aynı kıyafeti giyen iki kadından daha mutsuz ve kaybedeni olamaz gecenin. Epiyce büyütürler bu mevzuyu. Güzel kadın vardır, bakımlı kadın yoktur. Her bakımlı kadın, güzel değilidir nasıl her sakallı dede değilse.

Mekana girdiğinde erkek kendini cennette sanır. Kadın hafif telaşe ve merak içindedir. Erkeğin gözü gönlü açılır kadının beş duyusu. Erkeğin hazılanması azami 15 dakika sürmüştür, oda taıkm elbise giymek zorundaysa.

Kadınlar eşlerini düşünmez gece bitene kadar. Yalancı tebessümler takılır yanaklara. Dünyayı şükürler olsun şimdilik onlar yönetmiyor. Gelecek kuşakların vay haline.



 
Toplam blog
: 105
: 349
Kayıt tarihi
: 18.09.08
 
 

Mersinli'yim. Kanımda Akdeniz ve aşkın mavisi var. Oldukça pozitif bir ruh halim var. Giyinmek benim..