Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Haber ve Yorum…

Haber ve Yorum…
 

Sayın Başbakan Çanakkalede


Haber Ve Yorum…
Gazetemiz Milliyet’ten bir haber:

Başbakan Erdoğan, CHP’nin yönettiği Çanakkale’de “Eğer ideolojiye prim vermeye devam ederse bu Çanakkale daha çok çekecek. Bütün yokluklar burada aynen devam edecek” dedi.
Yorum: Vay canına…..

Bu yazının aslında hepsi bu kadar.

Haberi biraz açmak gerekiyor. Bu sözleri 10000 kişinin önünde alenen söyleyen kişi, Sayın Başbakan. Alanda müthiş bir lehte tezahürat. Artık gizlenmeye gerek bile görülmeyen yüzlerce araçla bir yerlerden toplanıp oraya getirilmiş bu insanların büyük çoğunluğu. Onlar için Başbakanın ne dediği ne kadar önemli ki? Onların görevi alkışlayıp tezahürat yapmak.

Bu sözleri bir muhalefet lideri söylese, “ayıptır kardeşim, rakibiniz iktidar partisi konumu itibari ile size cevap veremez, bu yaptığınız haksızlık” diye eleştirilirdi. Ama söyleyen ne yazık ki Başbakan.

Ben bu söylemi şöyle anladım: Siz geçen seçimde muhalefet adayını belediye başkanı seçtiniz. Biz de size ilgi göstermedik. Yine onlardan birini seçerseniz, size en azından destek vermiyeceğiz. Kendi başınızın çaresine bakacaksınız. Hatta elimizden gelirse köstek bile oluruz. ( İzmirde, İzmir halkının ihtiyacı olan 10.000.000 metreküp suyun DSİ tarafından denize döküldüğünü görmediğimiz gibi)

Nerelere kadar geldik. Sayın başbakan bir yandan birlik beraberlik nutukları verirken, bir yandan da bazı bakanları gibi halkı TEHDİT ediyor.

Vay canına…..

Esen kalın…

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..