Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hakkımda fazla diyecek birşey yok. Sadece üniversite öğrencisiyim. Türkiye'de yaşanan gündem olayları, Avrupa Birliği gelişmeleri üzerine incelemelerde bulunuyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Statükoculuğun böylesi

maalesef turkıye bır enerjhi sıkıntısı içinde ve bu sıkıntı ancak nukleer tesıs ile kurulabilir..ham madde aranıyorsa oda türkiye topraklarında toryum olarak vardır...artık dunyada su tukenıyor barajlardan enerji falan üretilemez,türkiye artık sırtını sağlama almak zorunda...üstelik yatağan termik santralinden daha az zararlı olacagı tespit edilmiş,enerji bakanlığı sitesinde bilgi vardır bukonuda

13 Aralık 2007 20:05
Tiiiye almak

bir unıversıte ogrencısı olarak yazınızı okudum...er yada gec bu iş olacak ..ama artık türkiye bir yol ayrımında...Fransa cumhurbaşkanı Sarkozy ise muzakeralerın olmamasını ,uyelık maddesının değiştirilmesıni istiyor...Dikkatli olmalıyız...Çünkü ARTIK BU YOL MAYINLI BİR YOL..

13 Aralık 2007 20:01
Türban da yasak, mini etek de .....

Unutmayalım ki, Merve Kavakçı meclise türbanla girmiş, devlete meydan okumuş, kürsüde Ecevit çok sert bir dille "Burası devlete meydan okunacak yer değildir. Lütfen bu hanıma haddini bildiriniz." diye çıkışmıştı. Halk tabiki ister başörtüsü takar, ister mini etek giyer kimse karışamaz. Karışmaya da hakkı yoktur. Ama devlet kurumları içinde başörtüsü takmak yasaktır. Nedeni ise bence, "oraya her dinden, her milletten, her görüşten insan gelebilir. Bu devlet, bu kurum herkesin ihtiyaçların din, dil, ırk ayırmadan yapar. Tarafsızdır." demektir.

17 Aralık 2006 21:40
 
Toplam blog
: 3
: 2534
Kayıt tarihi
: 17.11.06