Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '14

 
Kategori
İnançlar
 

Hacı, hacı, insan haklarının çiğnendiği yerde de bir Kabe'n olsun

Hacı, hacı, insan haklarının çiğnendiği yerde de bir Kabe'n olsun
 

Hakkın sahibi olduklarını iddia eden dindarların hakların çiğnenmesine böylesine bigane kalmaları gerçekten düşündürücü. Sadece Müslümanların ya da inananların uğradığı haksızlıklar bizi ilgilendirir deniliyorsa hadi biz ona da razıyız; yeter ki çıkın şu izbelerden! Aslında araştırırsanız sizin de diğerlerinin de düşmanları aynı. Aslında hepimizin düşmanı aynı. Ama kafanız karışsın diye gay’i caminin önüne oturtmuşlar, hacıya da meyhanede içki içiriyorlar.

Siz sadece namaz kılana bakıyor, bu bizden diyerek çok ama çok yanılıyorsunuz. Artık günümüzde Müslüman’ın takkesi yok ve affedersin eşeğe bile sakal bıraktırıyorlar; ne olduğunu anlamak için insanın kalbine gireceksin!

Dünyada bugün bir Müslüman haksızlıklara karşı takkesini çıkarıyorsa bu mutlaka Müslümanlık savaşları, yani siyasal İslam. Kusura bakmayın cami yanmayınca camiden çıkmıyorsunuz! Ülkemizde bir sürü haksızlıklar oluyor, bir sakallının da bir gün çıkıp Allah aşkına bir şey söylediğini duymadık. Ömer’in mabedine gömülüp gittiniz! Beyazıt cami intifadalarınızı bile özler olduk!

Ulemalar, âlimler dururken haksızlıkları kı… ı kırık ateistler, gay’ler, travestiler protesto ediyor. Hani şu sizin insan olarak görmedikleriniz. Birinizin sokaklarda yürüdüğünü, bir haksızlığa, zulme karşı geldiğini/direndiğini görmedik; çıplak Femen’lere mi ulema diyeceğiz! Ne hayvanları sever korursunuz, ne çevreye duyarlısınız, ne demokrasi, ne özgürlük… Söyleyin Allah aşkına, siz nesiniz! Sokaklarda insanlar ölürken  nasıl ibadettesiniz?

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..