Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '11

 
Kategori
Mizah
 

Hacı nerde bu millet ?

Hacı nerde bu millet ?
 

ağzınla top tutsan yine de yaranamazsın


Hani insan kendini boşlukta hisseder ya hacı. Böyle ortada mal gibi kalmış vaziyette etrafına bakar kalırsın. Nerde la bu millet vaziyetinde kalırsın öyle.  Harbiden nerde bu millet yahu?  Blog sanki Hitler’in çöken  Berlin’i gibi  çökmüş kalmış. Komutanlarının terkettiği bir savaş ülkesi gibi. Nerde o  şaaşalı günlerimiz hacı ? Nerde o satırlarıyla, duygularıyla, verdiği özgüvenle blogu ayakta tutan efsane kahramanlar?  Anaağğğm  kaptanlar gemisini terk mi etmiş yoksa la ? 

Yok hani biliyorum nereye ve neden kaçtıklarını ama neden böyle oldu aanamıyom ben hafız.  Aanamıyom he valla. Aga nerde bu millet yaaaağğh ?  Olmadı  M.B.  belediye başkanına bi dilekçe yazalım da blog ülkesini terk edenler hakkında yakalanıp tekrar bloga sokma emri çıkartılsın hacı ya. Hani kırmızı bülten baaaaağbındağ. Valla da billa da içimden yazma duyularım kaçtı sanki cancoş.

Hani insan biyere giderken bişeyi yanına almadığını  hisseder ya. Onun gibi işte sanki bişeyler eksik buralarda.  Valla şimdi dilimi 360 derece kıvırıp ısırcam he sinirden.  Höüüğğyt çabuk gelin bakıyım buraya gittiğiniz gibi. Siz olmadan bu blogda bişeyler eksik  hafız beyağğ.  Sizi çok özlüyorum hacı. Onlar kim olduklarını biliyorlar. Ya da blog eski görüntüsüne geri dönsün. . .

Bak vallağa ağlıcam şimdi mal gibi heeeğğğ...  Hacıı  toplanın meydana hadiiğğğ... 

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..