Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '09

 
Kategori
Dünya
 

Haçlı seferleri ve yeni mehdi!

Haçlı seferleri ve yeni mehdi!
 

Dünyanın yeni mehdisi, Haçlı Seferleri komutanı, eski ABD Başkanı Bush


Türkiye aşağı yukarı iki yıldan beri Ergenekon(Derin Devlet) davasıyla yatıp kalkıyor! Ülkede işlenen her suç, bir torbaya doldurulup, adına da Ergenekon deniliyor. Bu dava hakkında; ne savcılar, ne avukatlar görev aldı! Ancak davanın sonu bir türlü görünmedi.

Netice itibarı ile devletin her kademesi suçlu ilan edildi!

Biz ne de olsa “Küçük Amerika” değil miyiz? Bu derin devlet geleneğimiz de oradan mı geliyor acaba?

Aşağıdaki olayları birlikte inceleyelim ve Amerikan Derin Devletinin dünya üzerinde neler yaptığını, birlikte irdeleyelim.

Donald Rumsfeld'in kim olduğunu bilmeyenimiz herhalde yoktur. Hani daha kendisi ülkemize gelmeden, Kuzey Irak’a giren Türk Ordusu, derhal geri çekilmelidir talimatını veren eski ABD Savunma Bakanı.

Bu bakan ve Amerikan Başkanı Bush, bakın neler yapmışlar.

Donald Rumsfeld'in Bush'a sunduğu bilgilendirme notları her şeyi ortaya çıkarmış!

Biz bu zamana kadar mehdi gelecek diye boşuna beklemişiz.

Bizde kendilerini mehdi olarak ilan edenlerin aslında yalan söyledikleri(!) bu bilgilerden sonra iyice su yüzüne çıkacak!

Bakın Bush Irak ve Afganistan’a niye savaş açtığını şu sözlerle nasıl itiraf ediyor. “Tanrı’dan bir görev aldım. Afganistan ve Irak’a o yüzden savaş açtım”Diyor.
Tüm dünyaya hayırlı olsun! Tanrının sana verdiği o malum görev(!) üç aşağı beş yukarı 1.500.000 insanın ölümüne neden oldu.

Senin tanrın başka mı?

ABD eski başkanı Bush’a dönemin Savunma Bakanı Donald Rumsfeld’in sunduğu bilgilendirme notlarında “Hıristiyan askerler ileri” başlığı ve İncil’den ayetler yer alıyormuş.

Bizler ne cahil insanlarmışız!

Başlatılan bu haçlı seferlerini, bir türlü kavrayamayıp, ABD ve onun Mehdi Başkanı Bush’a gerçekten bu savaşlara karşı çıkarak ayıp etmişiz!

Mutlaka hatırlarsınız, ABD Başkanı Bush 2005’de ABD’nin 11 Eylül sonrasında dünyada giriştiği mücadeleyi, “Haçlı seferi (Crusade)” olarak tanımlamış, ancak Müslümanlardan tepki görünce sözlerini “Terörle savaş” diye düzeltmişti.
Meğer bizleri ABD Başkanı ve Derin Devleti bu zamana kadar kandırmış!

ABD Derin devletinin dünya üzerinde giriştiği oyunlar bitmiyor.

Yıllardan beri Terörle savaşıyorum diye dünyayı ayağa kaldıran, bu savaş(!) yüzünden bir buçuk milyon Müslüman’ı katleden ABD’nin yeni yeni icraatları gün yüzüne çıkıyor.

Pakistan Devlet Başkanı Zerdari Ne diyor? "Bin Ladin'i biz yakaladık Bush serbest bıraktı"

Hayda! Buyurun buradan yakın!

Pakistan güçlerinin ABD'lilerle birlikte Afganistan dağlarında operasyon yaptığını anlatan Zerdari, Pakistan ordusunun Tora Bora dağlarında Usame bin Ladin'i yakaladığını, Amerikan güçlerine teslim ettiğini ama ardından ABD askerlerinin onu serbest bıraktığını söylüyor.

Böylesi bir söylemin yalan olma imkânı var mı?

Amerikan Derin Devletinin bir icraatını daha sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu iddia, Irak’taki Ebu Garib işkence skandallarını ortaya çıkaran Pulitzer ödüllü Amerikalı ünlü gazeteci Seymour Hersh’e ait.

Olay şu; Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto ile Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri'nin ölüm emrini, dönemin ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney’nin verdiği!
Bu infazların, CIA içinde kurulan Özel Operasyon Birimi tarafından gerçekleştirildiği de iddialar arasında!

Kurulan bu özel birimin amacı ABD karşıtlarının, güç kazanmasını önlemekmiş!

Bildiğiniz gibi, o dönemde ABD, Harriri suikastının arkasında Suriye'nin bulunduğunu savunmuş ve BM'yi de Suriye hakkında soruşturma başlatmaya ikna etmişti.

Tabi netice alınamamıştı.

Şimdi benim merak ettiğim, ABD’deki Savcılar, böylesine olaylarla ilgili soruşturma açıp açmayacakları? Eğer açarlarsa, Bush dahil suça iştirak edenlerin yargılanıp yargılanmayacağı?

Ya açılmazsa?

Biz Küçük bir Amerika olarak bunca olayı bir torbaya doldurup, Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini savunanları bir bir içeri tıkarken, kendini Mehdi ilan eden ABD eski başkanı Bush’un yargılanmaması ayıp olmaz mı?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..