Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '12

 
Kategori
Magazin
 

Hadi bakalım Demet Akalın

Hadi bakalım Demet Akalın
 

PATİKİNG


Haberlerin dezenformasyonundan (birilerini ya da bir topluluğu yanıltmak ya da istenilen yöne çekme amacıyla verilen hatalı bilgi), içeriğindeki olumsuz etkilerinden tutunda, açık oturumlarda konuşan bir sürü cahilin yalan yanlış sözlerini duymamak ve absürt, bu ülkenin çok küçük marjinal bir insancık grubunun nerde ne yaptığını gösteren magazinimsi programları görmemek, papağan gibi aynı şeyleri söyleyen sözde Ulusal ve Uluslar arası konuları yorumlayan gazetecimsi yorumcuları duymamak, evde kalmışların evlenmeye yönelik çabalarının gösterildiği evlilik programlarından uzak kalmak gibi benzeri nedenlerden dolayı;

Epey zamandır Televizyon izlemiyorum, neden mi? İyi olduğumdan değil ama bilirsiniz kötü her zaman baskındır, etkindir, güçlüdür. Televizyonun tüm kötü etkilerinden kendimi korumak için izlememeyi tercih ediyorum.

Ama sanırım toplum olarak çok sevmediğimiz ve ilgi duymadığımız diye ifade ettiğimiz Magazini, televizyonda ve sosyal medyada çok yoğun bir şekilde izliyoruz.

Magazin Dünyasının en renkli simalarından Demet Akalın basına kapalı bir törenle Okan Kurt'la evlendi. Böylece Twitter'ın da yıldızı oldu. Akalın'ın evliliğini ti'ye alan takipçileri, birbirinden ilginç espriler yaptı. Düğünü boyunca bir an olsun elinden telefonu düşürmeyen Demet Akalın, paylaştığı fotoğraflar ve attığı Twit’lerle Twitter’ın yıldızı oldu. Daha önce Oğuz Kayhan ve Önder Bekensir’le yaptığı kısa evliliklerle magazin gündeminde uzun süre yer alan Akalın’ın Okan Kurt’la yaptığı üçüncü evlilik, Twitter’da ilginç esprilerle ti’ye alındı. Bu mesajlardan bazıları;

-Demet Akalın düğün sonrası “Bu ne biçim damat, siyah beyaz! Paramı geri istiyorum” der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar.

-Demet Akalın evleniyormuş. Bari gelinliğini bir beden büyük alsın seneye de giyer.

-3. kez evlenen Demet’ in şahitliğini 7. kez evlenen Seda Sayan yapmış. Kılavuzu karga olanın...

-Demet Akalın ve Seda Sayan’ın avukatı olsaydım sırtım yere gelmezdi. Paraya para demezdim. Bak yine evlendi, 3 ay sonra yine avukata iş düşer.

-Dünyaya Demet Akalın’ın kuzeni olarak gelmediğimize şükretmeliyiz bence, her sene bi çeyrek takmaya can mı dayanır? Yazık o akrabalara. Akalın bugün evleniyormuş. Umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikâh masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.

Yaza damgasını vuran şarkıları, bir evlenip bir boşandığı eski eşi, yeni evliliği dahil her an magazin hayatının ilgi çeken figürü Demet Akalın yine geçtiğimiz gün Twitter'da evde giydiği patiklerin fotoğrafını çekip yayınladı. Akalın'a ilginç tepkiler yağdı. Akalın'ın takipçileri ellerine cep telefonlarını alarak, giydikleri patikleri fotoğraflayıp sanatçının Twitter sayfasına attılar. Böylece müthiş bir patik çılgınlığı ortaya çıktı.

Bu kez ilk defa bir Türk tarafından başlatılan Adı da: (PATİKİNG) Patik kardeşliği olan sosyal medyadaki bu çılgınlık, batı kökenli Planking, Owling, Batmaning, Plumbking aktivitelerini de bitirmiş oldu.!

Hadi bakalım, Demet Akalın…

Nizamettin BİBER

Uzman İnşaat Mühendisi

 
Toplam blog
: 887
: 2743
Kayıt tarihi
: 06.06.12
 
 

Yeni dünya düzensizliğinde insan olmaya çalışan ve okuyarak ne kadar cahil olduğunu gören, olayla..