Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Hadi canım sen de...

Hadi canım sen de...
 

Kim üzülecek..?

O mu?

Niye kine...:))

_''Hadi canım, bırak şimdi''..Kim kim oluyorda senin için, senin üzüldüğünü düşündüğü için üzelecek.. Zaten senin üzüldüğünü düşünen biri olsa, üzüntü olgusu hissiyatının, yüreğinde yeşermesine izin bile vermeden geri yaptırımlarla düzeltmelere girişecek ama nerdee...

Sen başından mütevelli hep yanlışı yanlışla düzeltme girişimlerinde bulunursun.O ise senin bu girişimlerini, burnu kaf dağındaymış edasıyla karşılık verip, bulunmaz hint kilimi konumuna sokar biranda kendini..

İLİŞKİLER;

Bitmesi yönünde alınabilecek kararlar doğrultusunda başlamaz hiçbir zaman..Hep bir güzellik, hep bir sadelik ve hatta nahoş bir durum içindedir.Ama gel gelelim, işler sarpa sarmaya başladığı anlaşıldığı an, hep bir taraf başı çeker nedense.Geride kalanda ise durumun ciddiyeti asla bu yönde değildir..Biri yangından mal kaçırma girişimlerinde bulunur çoğu kez diğeri ise avanak avarel gibi dolanır yaşlı gözlerle.

-Dur gitme!!.. '' Bitmedi, henüz hiçbirşey''der gibi...

Sonra neyi düzeltmeyi istersin bilinmez ama oda failli meşhul bir cinayet gibi ortadadır.Hala anlamamışsan..

Giden gitmiştir çoktan ve şayet sen bunun farkına varamamışsan ne yazık..YAZIK..Gerçekten çok yazık..

Paylaşımlar deriz çoğu kez, değerler der diğer bir yanımız ve birde kahrolasıcası şeyi SEVMİŞİZ dir be...:((

SEVGİ...

Sevgi nedir ki ve ne diye sevme ihtiyacıyla yanıp tutuşur insanoğlu..Kimi, neden, niye..??gibi sorgu sual alemi bizim berzah alemi diye bilinenden belkide en daha vahim olanıdır aslında..

Sevgi;Yüceler yücesinden bir armağandır bizlere..Kime, neden, niye bile diyemeden Yunus Emre gibi Yaradılandan ötürü diyerek bir akıştır..,

Gideni alkışla bence...Şayet senin kadrini ve kıymetini bilmeden bilinmezliğe doğru bir yolculuk yaptığına inanıyorsan.İşte o anda HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK inan bana..Yeterki üzülüp ağlama....Bu bir tılsım ya da bir büyü...Gözyaşları bozuyor bana göre herşeyi...Sakın ama sakın ağlama..

AĞLAMA DEĞMEZ HAYAT, BU GÖZ YAŞLARINA....

 
Toplam blog
: 67
: 606
Kayıt tarihi
: 11.09.07
 
 

1972 İstanbul doğumluyum. 13 yaşında bir kız çocuğum var. Hayatı inişli çıkışlı, her halinde seviyor..