Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '08

 
Kategori
Siyaset
 

Hadi canım sen de

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, beraberindeki 50 kadınla birlikte, Suriye' nin başkenti Şam'a gitmişler. Orada düzenlenen konferansta Emine Erdoğan bir de konuşma yapmış. Konferansın konusu 'Kadının toplumdaki yerinin yeniden şekillendirilmesi.' Konu tam Emine Erdoğan' a göre. Bu konuda eşi başbakan Erdoğan' ın engin fikirleri ve projeleri var. Başbakanımız daha kısa bir süre önce buyurmadılar mı "En az 4 çocuk yapın" diye. Aha rol bu işte. Hem de başrol. Umarım Emine Erdoğan da aynı şeyleri söylemiştir. Sayın Suriyeli hanımlar. En az 4 çocuk yapın. Bakın çöller vahalar bom boş. Dört deveye bir çocuk düşüyor. Halbuki bunun tersi olmalı. Bir deveye dört çocuk. İşte parolanız bu olmalı.

MHP genel başkanı Devlet Bahçelinin dilinden kardeşlik kelimesi hiç düşmüyor. Bir zamanlar solcu kardeşleriyle ne de iyi geçinirlerdi. Beşer beşer, yedişer yedişer temizlediler solcu kardeşlerini. Şimdi Kürt kardeşlerimiz var. Gelin bu işi de Bahçeli ye ihale edelim. Umarım toptan halleder. Kenan Evreni de danışman yaparız. İşte bitti. İdamı da geri getiririz. Önce kurşun. Kurşundan kurtulana idam. Kürt kardeşlerimizde azıcık uslu dururlar gari. Durmazlarsa bahçeye çıkıp oynayamazlar.

Küresel ekonomik kriz mi? Ne krizi? Kalp krizi ve sinir krizi geçirenleri saymazsak bizde yıllardır ekonomik kriz yaşayan 50 milyon insan var. 50 Milyon yetenekli illüzyonist sihirbaz. Yoktan var edip, fizikçilere şapka çıkarttıran muhteşem insanlar. 500 lira maaş alıp 500 lirayı ev kirasına veren, kalmayanla da paşa paşa geçinen 50 milyon yetenekli insan. Küresel mi? Ekonomik Kriz mi. Hadi canım sen de . Bize teğet geçer.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..