Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '18

 
Kategori
Mizah
 

Hadi Gülelim

Hadi Gülelim
 

canım


Şu sıkıntılı anlardan kurtulup biraz gülmeye ne dersiniz. Aşağıdaki fıkraları sunuyorum umarım beğenirsiniz. Yaşamınızdan gülücükler eksik olmasın.

NAHİDE ÇELEBİ

TAKSİ ŞÖFÖRÜ
Adam durdurduğu teksi şoförüne sormuş: “ Esenboğa hava alanına kadar kaç tl ye götürürsün?” Taksici cevap vermiş: “150tl ye götürürüm.” “ Peki yanımda karım olursa ne kadara götürürsün?” “Yine 150Tl ye götürürüm.” Bunu duyan adam karısına dönmüş ve şöyle demiş : “Sana beş para etmezsin diye boşuna demiyormuşum!”

 KADIN KULAĞI
Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş ve girmiş ameliyata. Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra: "Aman Allah’ım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız!" diye bağırmaya başlamış.
"Kulak kulaktır!" demiş Doktor... Kadını erkeği olmaz!"  "Yanılıyorsunuz!" demiş hasta... "Her şeyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamıyorum!"

İSTİKAMET
Temel trene binmiş, Kontrol gelmiş, biletinin İstanbul'a olduğunu, trenin Ankara'ya gittiğini söylemiş. Temel kendinden emin:  “ Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi?”

DUVAR SAATİ
Akşam eve dönen adamı karısı kapıda karşıladı. Sonra da heyecanlı,  heyecanlı anlatmaya başladı:
“Bugün neredeyse, duvardaki saat annemin başına düşecekti...” Adam umursamaz bir tavırla başını salladı:  “Sahi mi? O saat hep geç kalıyor zaten..”.

YÜZ YIKAMA
Annesi yeni uyanan Temel'i her zamanki gibi uyardı : “Günaydın uşağum, sofraya oturmadan önce yüzünü yıkıyacasun.” Temel boş boş annesinin yüzüne baktı...” Annesi: Ne oldi niye bakaysun?” Temel: “ Anacuğum biraz önce rüyada suya düştum. Yüzümi yıkamasam olmaz mı?
 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..