Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Hadi iyisiniz, bakın biz de özür diliyoruz!

Hadi iyisiniz, bakın biz de özür diliyoruz!
 

Peru’da Amazon nehri kıyılarında yaşarlarken, iç içe yaşadıkları İnkalar tarafından 1000 sene önce katledildikleri iddia edilen Chachapayos medeniyetinin olduğu kadar dünya medeniyetinin de yüz akları bulut insanların ölümlerine ülke münevverleri olarak bir kez daha üzüldüğümüzü bildiriyoruz.

Herhangi bir bağlantımız olmadığı düşünülse de, Batıcıl çağdaş düşüncenin bize kazandırdığı en insancıl yanımızla, İnka medeniyetini yıkmak üzere dış güçlerle yoğun bir işbirliği yaptıkları kanıtlanan BULUT ADAMLARDAN, kendilerine yapıldığı iddia edilen, var olma sebebi saydıkları bu insanlık dışı katliam nedeniyle bireysel olarak özür diliyoruz.

İnanılmaz güzellikteki kadınların, İnkalar tarafından kaçırılarak, "Güneş Tapınağı"a adandıkları için çocuklarına bakamamaları sebebiyle büyük bir soy kırıma uğrayan Chachapayos medeniyeti insanlarının yeniden o topraklara yerleşmesini sağlamayı bir amaç olarak ele alan komitemiz, Diasporada yaşayan tüm bulut adamları ve dahi sempatizanları için Peru’dan ilk aşamada yaklaşık 5 hektarlık imarlı bir ormanlık arazisinin, Chachapayosistan’da yaşayanlar için başkent Lima’nın tamamının, ulusal yapının güçlendirilmesi için ise tüm Peru ve Güney Amerika’nın sadece bir kısmının istenmesine karar vermiştir.

Ayrıca, öldürdükleri tüm büyükelçi, elçi ve dahi konsoloslar, yaptıkları terörist saldırılar, bombalamalar sırasında ölen masum insanlar için harcadıkları para ve gayret nedeniyle de özür diliyoruz.

Ölen tüm bebekler, şehit olan askerler, polisler, öğretmenler, köylüler için de yakın bir zamanda, İmralı yönünde ikamet eden bir sayın şahsiyetten bir özür dileme eylemi gerçekleştirileceğini, bu ulu çınarı bütün kemirenler adına sevinçle bildiriyoruz.

Yorumlarıyla kampanyamıza güç katacaklara şimdiden saygılarımızı sunuyoruz.

Bir grup münevver

Not 1: Bu yazı da, herhalde Ermenilerden özür dileme imza kampanyasını içeren yazı gibi bir mizah ürünüdür. Çünkü Ermeniler zaten dostumuzdur. Osmanlı için millet-i sadıktır. Tarihe retrospektif açıdan bakmayı bilenlerce! mizahi açıdan ele alındığı düşünülen bu kampanyanın, akıllı sayılabilen her insan tarafından, dostluktan çok düşmanlığı körükleyeceği kolaylıkla görülecektir. İşte bu yüzden gülünmektedir.

Not 2: Efsaneye göre Bulut adamlar, babalarını öldürerek soylarının yok olmasına neden olmuşlardır.

Not 3: Bir sonraki blog Bulut adamlar üzerine yazılacaktır.

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..