Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '20

 
Kategori
Müzik
 

Hadise 'Küçük Bir Yol'

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, geçtiğimiz yıl 'Geliyorum Yanına' teklisiyle sevenleriyle buluştuktan sonra müzikal anlamda epey bir sessizliğe gömülmüştü. 2019'un son ayında Yıldız Tilbe, Devrim Karaoğlu ve Mete Özgencil şarkıları aldığına dair haber duyuyorduk. En sonunda geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni şarkısı ‘Küçük Bir Yol’ ile bana kalırsa kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını araladı. Daha güçlü, ne istediğini bilen, olgunluğun getirdiği sakinlik ile farklı bir enerji yayarak adı gibi Hadise yaratma peşinde. 
 
Sözlerini Mete Özgencil'in, müziği ve düzenlemesi Devrim Karaoğlu imzası taşıyan 'Küçük Bir Yol' , Hadise’nin yeni döneminin ilk meyvesi olma özelliği taşıyor. İlk başlarda itiraf etmeliyim ki şarkıyı çok durağan buldum ama; yazdan - sonbahara geçiş döneminde gerçekten adeta ilaç gibi geldi ve geleceğinin altını çiziyor. 
 
 
Şarkının ruhu, düzenlemesi ve Hadise’nin avrupai vokali birbirini gayet güzel tamamlamış. Aynı zamanda üç şarkıdan oluşan yeni EP'sinin ilk teklisi olan 'Küçük Bir Yol', çıktığı andan itibaren kısa sürede büyük ilgi görürken milyonlarca beğeni alıp trend listesinde birinci sıraya yerleşmiş.
 
Hadise şarkının görsel tarafını her zamanki gibi ince eleyip sık dokumuş. Video klibinin yönetmenliğini Şenol Korkmaz yapmış. Fotoğraflar ise Emre Ünal tarafından çekilmiş. Bir önceki çalışmaları gibi yine aynı ekiple yol alarak mis gibi bir işe imza atılmış. 
 
Ben en çok Yıldız Tilbe şarkılarını büyük bir merakla bekliyorum. Acaba aşk şarkılarının kraliçesi yine kalemini tartışmasız konuşturmuştur. 
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..