Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '09

 
Kategori
Magazin
 

Hadise’ye birilerinin el atması gerekiyor

Hadise’ye birilerinin el atması gerekiyor
 

milliyet.com.tr


Hadise, Düm Tek Tek’in tanıtım turlarına başladı. Televizyon programlarına çıkıyor, yurt dışında tanıtım konserleri veriyor. Ancak Hadise’nin biraz modifiyeye ihtiyacı var gibi görünüyor.

Halkımız Hadise’yi sevdi. Şarkısını da…

Ben de Düm Tek Tek’i beğenenlerdenim. Hareketli, akılda kalıcı bir şarkı. Hadise’nin gençliği, dinamizmi ve dansları ile şarkıya katkısı da oldukça fazla.

Hadise, bu yıl Moskova’da 54. sü düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’ nda Türkiye’yi başarıyla temsil edebilmek için var gücü ile de çalışıyor. Ancak sadece kendisinin çalışması yeterli değil. Etrafındakilerin de biraz Hadise'ye yol yöntem göstermesi lazım.

Televizyon programlarında izlediğim kadarıyla, ya heyecandan ya da yetersizlikten olacak kendine güvenen bir şarkıcı imajı yok. Türkçesi çoğu zaman yetersiz kalıyor ve kendini ifade edemiyor. Ağzını her açışında sanki bir bir çuval inciri berbat edecekmiş hissine kapılıyorum.

Bugün Filiz Akın’ın tv programına konuk oldu. Filiz Akın da maşallah aynı formunu koruyor. Hala güzel. Hadise ile birlikte Düm Tek Tek’i söylediler, oynadılar, dans ettiler. Hadise yine çekingendi, davranışları ve konuşmaları tatmin edici değildi.

Bir de Malta’da konser vermiş, 9000 kişiyi coşturmuş. Bunlar reklam çalışmaları ve umarım etkili olur.

Ancak, Hadise’yi Eurovision’da, televizyon programlarındaki gibi giydirirlerse komik olacak. Zira; kıyafetlerine bakıyorum…aynen nişan töreni yapılacak kızlar gibi giyiniyor. Halbuki, yılbaşı gecesi TRT'de Düm TeK Tek'i tanıtırken giydiği bluejean ve üstündeki beyaz, belini açıkta bırakan bluzu ile daha güzeldi, daha star havasında idi.

Bugün Filiz Akın’ın programında üstünde siyah ağır bir elbise vardı. Elbise güzeldi gerçekten ama her güzel olan elbiseyi giymekle maalesef star havası yaratılamıyor.

Keza Malta’da da beyaz ve yeşil iki ayrı elbise giymiş…bu kıyafetler de aynen nişanlık kız kıyafeti gibiydi.

Eurovision’da giyeceği kıyafet tamamen taşlardan yapılacakmış, hiç kumaş kullanılmayacakmış.

Umarım bu kıyafet de oryantal kıyafeti gibi olmaz.

Hadise’ye sağlam bir imajcı gerekiyor galiba…şöyle hal, hareket, tavrından tut, konuşması ve giyeceği elbiselere kadar bir star havasının yaratılması iyi olacak.

Sonuçta Türkiye’yi temsil edecek…yarışmanın mahiyetinin ne olduğu çok iyi bilinse de bize yakışanı yapmak, en iyi şekilde temsil etmek doğru olmaz mı?

Hadise’ye birilerinin acilen el atması gerekiyor...

 
Toplam blog
: 476
: 2331
Kayıt tarihi
: 10.07.08
 
 

Çok eskidendi ..