Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Hafife Almayın

Hafife Almayın
 

Beşiktaş için bu sezon koyulan hedefler arasında en önemlisi elbette Uefa Avrupa Liginde finale çıkabilmek. Fakat gelin görün ki Play-Off turu rövanş maçına 24 saatten daha az bir süre kalmış olmasına rağmen Beşiktaş camiası için bu önemli mücadele arka planda kalmış gibi gözüküyor. Beşiktaş gündeminde bu günlerde sadece transfer var. 

Tabii bu rahatlığın en önemli nedeni ilk maçta alınmış olan 2-0 lık galibiyet. Beşiktaş Finlandiya'ya son derece rahat ve umutlu uçtu. Ama şunu da unutmamalıyız ki Avrupa maçları hata ve rehaveti affetmez. Sayın Schuster, İstanbul Belediye maçında yaptığı ilk onbir yanlışını yarın akşam da yapacak olursa veya Beşiktaşlı oyuncular nasıl olsa tur cebimizde rahatlığıyla vurdum duymaz bir oyun ortaya koyarlarsa, sezon başı koyulan final hedefinin çok çok uzağında hayallerine veda edebilir Beşiktaş. Çift ön liberolu sistemden taviz vermeden sahaya çıkarak ve ayaklarımız yere basarak oynamalıyız yarın akşam. Rakip her ne kadar Beşiktaşımızın kalitesinde olmasa da, bize 3 fark atacak bir potansiyeli bulunmasa da, biz maçın her anında, her dakikasında disiplini elden bırakmadan oynamalıyız. Rakibimiz, gole ihtiyacı olduğundan kalemize risk alarak gelecekleri dakikalarda defansta oluşacak boşlukları iyi değerlendirmeli ve en az bir gol bularak rakibin direncini kırmalıyız. Tehlikeli silahlarımız Q7, Guti ve Bobo ile yarın akşam hem ülke puanımızı yükseltmeli hem de gruplara moralli girmeliyiz. 

Beşiktaş ile birlikte bu akşam Avrupa'da tur arayacak olan diğer 3 takımımıza da başarılar diliyorum ve umut ediyorum ki cuma günü yapılacak olan kura çekiminde 4 takımımızla birlikte gurur tablosunu oluşturacağız. 

 

 
Toplam blog
: 5
: 546
Kayıt tarihi
: 24.08.10
 
 

11.05.1983 İstanbul doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi İstanbul'da tamamladıktan sonra, üniv..