Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '08

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Hafta sonu...

Hafta sonu...
 

MUTLULUK


Bugün (9 Mart) hava çok güzeldi, artık yaz yavaştan yavaştan kendini hissettirmeye başladı, tatil olmasıyla birlikte bugün herkes dışardaydı.

İnsanın içi çoşuyor baharın gelişiyle, bizde bugün eşim ve oğlumla dışardaydık malum bir pazardı önce ev için alışveriş sonra havanın tadını çıkarmaydı amaç.
Arda, eve gelirken parkı gördü durur mu hiç başladı payk payk demeye tabi tutana aşk olsun, ee çocuklar tuturdumu sıkıysa yapma, gerçi çocuklarda haklı biz bunalıyoruz ki onlar neyapsın, derken kavga dövüş bizimki barış kazanmış gibi koştura koştura parka girdi...

Salıncaklarla başladı ona da ona da derken hepsini denedi, kaydırağı çok merak ediyor ama ona çıkmasına izin vermiyordum korkuyordum, eşimin cesaretiyle onada çıktı, ooo bizimki çok mutlıu ve o kadar hoşuna gitti ki biba(bidaha demek) biba diye diye kaç kere indi çıktı.

Onun yüreğindeki sevgi ve gözündeki mutluluk süperdi. Ama artık eve gitme zamanı geldi dedğimizde bir vızıltı koptu ki aman aman neden içeri giriyormuşuz, neyse bi şekilde avuttuk keretayı ne kadar güzel bir mutluluk yaşadık anlatamam.
İnsanın bir yavrusunun olması çok güzel allah herkesin evladına sağlık, sıhhat versin anne olmak isteyenlere de bir bebek versin demekten başka birşey gelmiyor.

Bücürler birde yeni yeni konuşmaya başladıkların da daha bi sevimli oluyorlar bu aralar Arda nın anne deyişi de süper, geliyor yanıma ANNEM diyerek işte benim böyle yüreğimi eritiyor.

Güzel bir hafta sonu yaşadık, ailece herkese mutluluk ve sağlık dolusu yaşam diliyorummm....

 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..