Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hafta sonunu Victoria Beckham Stili ile karşılayın!

Hafta sonunu Victoria Beckham Stili ile karşılayın!
 

Bu hafta sonu stil ikonu edasıyla sokaklarda dolaşın!


Stil ikonu Victoria Beckham‘ın doğum günü şerefine, kendisinden ilham alarak, bu hafta sonu için spor ama hoş ve şık bir kombin oluşturdum.

40 yaşına basan Victoria Beckham, tasarımlarındaki yalın ve minimal çizgisini, kendi sokak stiline de yansıtıyor. Her zaman şık ve bakımlı gördüğümüz stil ikonu, maskülen tarzla feminenliği birbiriyle uyum içersinde, başarılı bir şekilde taşıyabilen bayanlardan. Hiçbir zaman topuklu ayakkabıları ayağından eksik olmayan güzel tasarımcının, vazgeçemediği şeylerden biri de sade makyajı ve doğal taranmış saçları. Güneş gözlüklerini de çok sık kullanan Beckham’ın, en çok giydiği kıyafetlerden biri de kalem etekleri. Fit vücudunu gözler önüne sermekten çekinmeyen  tasarımcı, genellikle üzerine oturan, dar kalıplı pantolon ve elbiseleri tercih etmekte.

Hafta sonu için seçtiğim lookunda, spor bir kazak ve gömleği, bol paçalı bir jean ve topuklu ayakkabılarla nasıl hoş bir uyum içinde kombinlediğini görüyoruz. Şık yılan derisi clutchı ve büyük çerçeveli güneş gözlükleriyle tamamladığı kombininde, en sevimli şey tabi ki biricik kızı Harper Seven.

Hadi gelin, benzer ürünlerle oluşturduğum kombine bir göz atalım.

Alternatif ürün bilgileri için http://pimood.com/hafta-sonunu-victoria-beckham-stili-ile-karsilayin/ tıklayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..