Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '18

 
Kategori
Astroloji
 

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
 

BURÇLAR


Merhabalar, 27 Temmuz tarihinde kanlı ay tutulmasını geride bıraktık. Şimdi bu hafta itibariyle etkilerinin arttığını tam anlamıyla ruhumuza nüfuz ettiğini hissedeceğiz. Peki sadece Ay tutulmasının mı? Hayır… Bu hafta aynı zaman da Mars ve Uranüs arasında gergin bir açı da olacak. Kısacası bizler için zor bir hafta olacağına işaret etmekte.

Gelelim genel etkilerine;
Mars-Uranüs sert kontağı ile birlikte her türlü çılgınlığa, extreme sporlara, denenmemişi denemeye açık olacağız. Ay tutulmasının da tetiklediği hız tutkusu bu hafta da perçinlenecek. Trafik kazalarına oldukça açık bir hafta.. Sakin kalmalıyız, dikkatli olmalıyız. Elektrik ve elektronik aletler bu hafta durup duruken sorun çıkartabilir. Arızalar,elektrikle ilgili problemler yaşayabiliriz. Daha dikkatli olmalıyız özellikle bu işlerle uğraşanlar için. Araçların akülerine,marş sistemlerine bence ekstra özen gösterelim.

Peki genel olarak olumlu etkileri nelerdir?
Bu hafta kurtulmak istediğimiz herkesten ve her sorundan çok rahat kurtulabiliriz. Özgürleşmek adına gökyüzü bizi destekliyor. Uzun zamandır ayrılık acısı çekiyorsanız bu hafta aklınızdan çıkarmanız adına çok faydalı olacak.

Ama yeni bir adım atarken çok dikkatli olmalıyız, bu ara başladığımız bir ilişki bir sözleşme vs. yürümez. Tökezler, gelip geçici olur. Bu hafta tanıştığımız kişilere pekte güvenmememiz gerekiyor. Ama haftalar önce tanıştığınız birisiyle bu hafta içerisinde ilişkiye başladıysanız istisna.. Sadece yeni tanışmaları sevmiyor şuan gökyüzü. Ya da bu hafta bulduğunuz işleri, yapacağınız sözleşmeleri sevmiyor….

Gelelim kısa kısa Burçlara göre etkilerine
KOÇ; Bu hafta hayal gücünüz çok aktif, yeni fikirler üretebilirsiniz. Ama bu fikirleri hayata geçirmek için biraz beklemenizi tavsiye ederim. Zihninize kulak verin,notlar alın,enine boyuna düşünün. Yakın çevreniz ile gergin bir hafta geçirebilirsiniz, ani isyanlara açık olacaksınız. Arkadaşlarınızdan beklenmedik davranışlar görüp sinirlerinizin yıprandığını hissedebilirsiniz. Kendinizle kalın… Akıştan gelen enerjiye odaklanın. Uzun zamandır beklediğiniz o ilham size bu hafta aniden gelebilir…

 BOĞA;
Bu hafta işleriniz çok yoğun olabilir,eğer ki planlamalar yapmadıysanız kendizi sıkılmış ve yorulmuş hissedebilirsiniz. İş hayatınızda bu stresle birlikte ani kararlar almamaya çalışın. Gergin olacaksınız ama kendinizi sakinleştirmeniz gerekiyor. İstifa etmek gibi bir hataya bu hafta düşmeyin akış sizi bu aşamaya getirebilir. İş hayatınızdaki gerginliği ailenize yansıtmamaya çalışın. Çalışmayan bir Boğa burcu iseniz hobilerinize ağırlık verebilirsiniz.  Sporla uğraşanlar ekstra dikkat etsinler .

İKİZLER;
İş hayatınızda rahat bir etki altında olacaksınız. Ama eğer tatil planları yapıyorsanız tekrar tekrar gözden geçirin, kimle gideceğinize dikkat edin. Seyahatlerinizde aksamalar ortaya çıkabilir. Bu hafta herkesin aksine siz daha sakin içe çekilmiş hissedebilirsiniz. Kaza ve yaralanmalara dikkat edin. Bol bol dua ve meditasyon yapabilirsiniz.

YENGEÇ;
Yengeç burçlarını bu hafta maddi konular biraz yoracak gibi. Uzun zamandır içinizde biriktirdiğiniz konular bu hafta patlak verebilir. İlişkilerde kopmalar meydana gelebilir. Uzatmalı herşey sonlanacak bu hafta. Ödemelerinizde aksaklıklar çıkabilir,bankalarla sorun yaşayabilirsiniz. Uzaklaşmak ve seyahate çıkma isteğiniz bu hafta artacaktır. Bu hafta biraz miskin olabilirsiniz. İş konusunda stres biraz artabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

ASLAN;
Evet bu hafta isyanlara açık olacaksınız özellikle iş alanında. Artık tahammülünüz kalmadı diyebilirim. Kimseyi alttan almak istemeyeceksiniz. Açık sözlülüğünüz gerginliklere sebep olabilir. Bu stresli ortamda aşırı harcamalara yönelebilirsiniz, para harcayarak kendinizi motive etmek isteyebilirsiniz aman dikkat. Ayağınızı yorganına göre uzatmakta fayda var.

BAŞAK;
Geçmiş olaylar bu hafta zihninizi yorabilir. Önceden yaptığınız hataları anımsayıp modunuzu düşürebilirsiniz yada size yapılan hatalar aklınıza gelip hırslanabilirsiniz. Akışta ve anda kalmakta fayda var. Geçmişi geride bırakın ve güne odaklanın. Dedikodunuzun yapıldığını öğrenebilirsiniz. Çarpık ilişkiler içerisine çekilebilirsiniz. Bir şeyi tek bir kişiden dinlemeyin mutlaka yüzleşip detayları öğrenin. Çünkü suni bir gerginlik var herkesin üzerinde. Canınızı sıkmak isteyebilirler .

TERAZİ
Aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevgilinize,ailenize karşı pek hoş olmayan davranışlar sergileyebilirsiniz. Ayrılıklar ve bir daha barışmamak üzere biten ilişkiler söz konusu olabilir. Sonradan üzüleceğiniz adımlar atmayın lütfen. İlgi görmek isteyeceksiniz ama bunu görmediğinizde isyan bayrağını çekebilirsiniz.

AKREP;
Bu hafta enerjiniz yükseliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabillirsiniz ama bu ilişki tamamen tutku ile beslenecek. Gelip geçici ve arzuyla yönlendirilen bir ilişki olabilir. Evli yada ilişkisi olan Akrep’ler ise bu hafta ilişkilerine yeni heyacanlar katabilir. Temposu yüksek pek evde durmayacağınız bir hafta olacak.  Yeni projelere işlere başlamamak gerekiyor bu hafta. Çünkü haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

YAY;
Aile,yakın çevre ile ilişkileriniz gergin olabilir. İş hayatında ise rahat bir hafta olacağa benziyor. Hakkınızı yiyenler varsa İlahi güç tarafından hak ettiklerini bulduklarını görebilirsiniz. Bu hafta size kendinize karşı aşırı bir özgüven gelebilir. Kendinizi dönüştürmeye başlayacaksınız. Her konuda yenilik arayışı içindesiniz, sizin içi güzel günler çok yakın…

OĞLAK;
Bu hafta duygusal olarak biraz dengesiz hissedebilirsiniz. Aniden ağlarken aniden gülebilir, çevrenizdekilere sizi anlamlandıramayacakları tepkiler verebilirsiniz. Kalbiniz biraz kırılabilir bu hafta. Beklenti içerisinde olduğunuz kişilere karşı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Gelirlerinizde artış olabilir ama aynı şekilde giderlerinizde artacaktır.

KOVA;
Bu hafta biraz gergin,sinirli olacaksınız. Çok yorgun olduğunuzu biliyorum burcunuzda bir çok tutulma yaşadınız. Ama az kaldı güzel günler size hızla yaklaşıyor. Son düzlüktesiniz. Biraz daha dişinizi sıkıp hayatın size ne öğretmeye çalıştığına odaklanın. Bu tutulmalar hayatınızın yönünü değişterecek. Paniğe kapılmadan sakin kararlar verin.

BALIK;
Bu hafta tembellik duygunuz ağır basabilir, hep bir uykusunu alamamış ruh haliyle dolaşabilirsiniz ortalıkta. Dikkatsiz olabilirsiniz ve odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz bu hafta. Geçmiş günlerden birileri karşınıza çıkabilir. Dikkatli ve temkinli olun. Bu hafta 6. Hislerinize güvenin o size doğru yolu gösterecektir. İş hayatınızda ise bi işi tekrar tekrar yapmak zorunda kalabilirsiniz yada yaptığınız işe eleştiriler gelebilir modunuzu düşürmeyin kararlı ve ısrarcı olun.

Sevgi ve mutlulukta kalın.

 
Toplam blog
: 7
: 10818
Kayıt tarihi
: 26.07.18
 
 

  Kendine has, tamamen ruh halime göre şekillendirdiğim hayatımdan kesitler. 20'li yaşların sonun..