Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '07

 
Kategori
Astroloji
 

Haftanın astroblogoji yorumları

Haftanın astroblogoji yorumları
 

Cinsellik ve seks içerikli yazıların çok okunması, ilgili ilgisiz pek çok yazıda cinsel çağrışımları olan görsel objelerin kullanılması konuları eskiden beridir bu sayfalarda çokça tartışıldı. Son birkaç haftadır da bu tartışmalar, birtakım protestolar alıp başını gitti.


Bu arada gözden kaçan, aslında gözden kaçan değil de pek de üzerinde bugüne dek durulmayan başka bir alan var ki en az cinsellik kadar revaçta, Milliyet Blog sayfalarında: Astroloji, fal, burç, yorum, tahmin yazıları. “Günün en çok okunan blogları” linkine tıkladığınızda, öyle günler oluyor ki derece yapan(!) blogların neredeyse tamamı astroloji yazılarından oluşuyor.


Efendim, bendeniz bu fal, burç mevzularında zırcahil derecesinde bilgisizimdir. Yıldız, star, sitare, astro, necm, müneccim kelimelerinin etimolojik açılımları ve kavramsal zenginlikleri konusunda epeyce bir şey söyleyebilirim ama konu astroloji mevzuuna geldiğinde dururum. Bu konuda tek bildiğim, kendimin, bir aslan burcu erkeği olduğu ve kulaktan duyduklarıma göre burcumun özelliklerini de neredeyse bir prototip derecesinde yansıttığımdır. Bir de bu “yükselen” meselesi var. Sanırım, insanın esas burcundan daha çok belirleyiciymiş ama bir öğlen vakti, saat biri çeyrek geçe doğduğumu bilmeme rağmen, yükselenim ne onu dahi bilmem.


Ancak, patenti naçizane bana ait olan “astroblogoji” konusunda fena değilimdir. İşte blog yıldızlarından gördüğüm manzara-yı umumiye, ahval-i şerait aşağıdaki gibi. Dikkatle okumanızı, evden sokağa çıkarken bile bu bilgiler doğrultusunda adım atmanızı, kendi menfaatiniz için, şiddetle öneririm sevgili Milliyet Blog dostları.


Koç
burcu MB dostlarının fiziksel enerjileri, bu hafta zirve yapacak efendim. Müthiş bloglar yazabilir ve hatta bu yazılardan acayip getiriler elde edebilirsiniz. Bu arada yazı yazacağım diye ihmal ettiğiniz aile fertleriniz var galiba, aman dikkat efendim.


Boğa
burcu MB dostlarını, önümüzdeki hafta yeni aşk kıvılcımları bekliyor. Valla benden söylemesi, Jüpiter geri hareketine başladı. Yazı yazma performansınızda hissedilir bir yavaşlama beklemekteyim. Bırakınız yeni yazı projelerinizi ve yarım bıraktığınız bloglarınızı tamamlamaya gayret ediniz en azından.


İkizler
burcu MB dostlarını da hareketli bir, aşk ve sosyal olaylardan kurulu hafta bekliyor. Sağınıza solunuza özellikle dikkat etmenizde fayda var. Bu arada önümüzdeki günlerde parasal hırslarınız artacak gibi görünüyor, bu durumun yakın çevrenizi kırmasına izin vermeseniz iyi olur.


Yengeç
burcu MB dostları için bu hafta işler biraz kesat geçecek. İlham perileriniz grev kararı almış olacak ki çok bir yazı çıkmayacak. Ancak kafanızda kurguladığınız yeni projelerden iyi işler çıkabilir, yine de ihmal etmeyin, üzerinde çalışın derim ben. Özellikle Salı ve Çarşamba günleri gerginlik ve stres katsayılarınız artacak ancak hafta sonuna, aşk hayatınızdaki fiziksel paylaşımlarla gireceksiniz.


Aslan
burcu MB dostları için hafta, bol kazançlı başlıyor. Parsayı toplayıp, sürümden kazanma ihtimaliniz yüksek. Perşembe günü müthiş bir romantizm rüzgarı sizi etki alanına alacak ve bu durum Ekim’in ikinci haftasına kadar, tüm şiddetiyle sürecek. Buradan bol yazı çıkaracağınıza eminim.


Başak
burcu MB dostları için bu aralar işler pek de istedikleri gibi gitmeyecek. Tıklanma oranları, cinsellik tartışmaları, garabet mevzular yüzünden biraz canınız sıkılabilir. Baskıcı ve otoriter tavırlarınızdan bir an evvel vazgeçmenizde fayda var, çevrenize ve özel hayatınıza zarar verebilirsiniz. Varolan sağlık problemleriniz de bu hafta hallolacakmış gibi görünmüyor.


(Devamı yarın)

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..