Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '14

 
Kategori
Üniversitelinin Sesi
 

Haftasonu ne yapalım?

Haftasonu ne yapalım?
 

Yoğun iş temposundan sonra gelen hafta sonu, çölde vaha gibidir! Evet, bugün Cuma… Çoğumuzun en sevdiği gün. İşte bu hafta sonu, yorgunluğunuzu atabileceğiniz bir öneri…
 
 
Çengelköy Çınaraltı’da kahvaltı
 
Çengelköy sahilinde asırlık müthiş çınarın altında konumlanmış çay bahçesidir. Yıllar önce oldukça ufak bir mekan ve dışarıya atımlı az sayıda masadan ibaretti. Derken süper baba isimli diziye ev sahipliği yapınca bir anda müşteri sayısı tavan yaptı.
 
 
 
Mekan büyüdü… Masa sayısı arttı. Kapalı ve açık kısımdan oluşan mekânda Dolmabahçe’den Tarabya'ya uzanan görsel bir şölen yaşamak harika.

Hafta sonları pek kalabalık olan bu mekanda sıra beklemek bile keyifli. Çınaraltının en güzel özelliğinden biride; İsterseniz evden kahvaltılığınızı getiriyorsunuz, isterseniz sıcacık Çengelköy börekçisinden börek simit alıyorsunuz gidiyorsunuz. Oradan sadece çay kahve içseniz de oluyor.  Dilerseniz mekanın güzel yumurta, omlet, menemen ve söğüş tabağı seçeneklerini de deneyebilirsiniz.
 
 
İlk defa gidiyorsanız, koca asırlık çınarın denize uzanmaya çalışan 10 metrelik yatay dalına hayran hayran bakacaksınız. Ayrıca, bol miskin kedileriyle can bulan bir yerdir.
Mutlaka gidin.
 
 

 

 
 
 
Toplam blog
: 68
: 2103
Kayıt tarihi
: 20.01.14
 
 

Merhabalar,  Çocuk yaşlarda hissetmiş olduğum ve bastırdığım hislerim 2016 'da Theta Healing eğit..