Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Haftaya bakış

Haftaya bakış
 

Süperlig ateş çemberinde


Şampiyonluk yarışı gittikçe kızışmaya başladı,

Galatasaray'ın Eskişehir karşısında kaybetmesi ile Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursa yarışın içinde kıyasıya mücadele edecekler.

Özellikle Çarşamba günü oynanacak olan Bursaspor ve Beşiktaş'ın erteleme maçlarından alacağı başarılı sonuçlar bu yarışın çok daha kritik hal almasını sağlayabilir.

Ve hatta Kayseri ve Trabzonspor'da tabiri caiz ise nefeslerini bu takımların enselerinde hissettirecekler.

Ayrıca dikkatinizi çekmek istediğim bir konuda özellikle Trabzonspor Şenol Güneş ile yeni bir ivme kazandı ve yarış içerisinde olan takımlar sekteye uğrarlarsa veya Trabzonspor bu takımlar ile oynayacağı maçlardan başarılı sounuçlar ile sahadan ayrılırsa belkide bir sürprize şahit olabiliriz.

Elbette takımların bu mücadelesi ve yarışı bizlere seyir zevki ve heyecan yaşatıyor.

Bu heyecanın yanında tek dileğimiz yarışın sonlarına yaklaşırken bu zevkin, heyecanın çirkinleşmemesi ve her takımın hakkettiği şekilde yarışı bitirmesidir.

Daha önceki senelerde olduğu bir takım söylentilerin ve çirkin yakıştırmaların bu sene sonunda gündeme gelmemesini umuyorum.

Şampiyonluk yarışı içerisinde olan bütün takımlarımıza ayrıca enaz şampiyonluk mücadelesi kadar çetin geçen kümede kalma mücadelesi veren bütün takımlarımızada başarılar diliyorum.

Hem şampiyonluk hemde kümede kalma mücadelesinin adil ve hak edilen bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum.

 
Toplam blog
: 20
: 734
Kayıt tarihi
: 03.03.10
 
 

Spor hayat, futbol zevktir. İstanbul'da yaşıyorum. Futbolu severek ve zevkle takip ediyorum. Bir dön..