Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hak ve Eşitlik Partisi kuruldu

Hak ve Eşitlik Partisi kuruldu
 

Evet sonunda beklen gün geldi ve Hak ve Eşitlik partisi resmen acıldı. Bence bu partinin digerlerinden belli oranda farkı var, bir önceki yazımda da parti ilkelerinden bahsetmistim. Bundan sonra daha farklı olacak. Çünkü hersey halkın elinde olacak. Herkez icin hayırlı olsun.Tabi biraz da destek gerekli ve ben bu dastegi fazlası ile arkasına aldıgını dusunuyorum.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun da kurucular arasında bulunduğu "Hak ve Eşitlik Partisi" kuruldu. Partinin kuruluş dilekçesi Mehmet Salim Güraydın, Kemal Temel, Recep Bakırcı ve Şahin Ömür'ün imzasıyla İçişleri Bakanlığı'na verildi.

Bakanlık kayıtlarına göre, Hak ve Eşitlik Partisi, Türkiye'de faaliyet gösteren 59'uncu parti oldu.

Partinin 49 kişilik kurucular kurulu listesinin ilk sırasında bulunan emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, bir süredir siyasi faaliyet konusunda çalışmalar sürdürüyordu.

Bu arada, bazı gazetelerin bugünkü baskısındaki tam sayfa ilanlarda partinin siyasi duruşuna yer verildi. İlanlarda, Osman Pamukoğlu için "Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı" unvanı kullanıldı.

Pamukoğlu, Güneydoğu'da görev yaptığı yılları anlattığı "Unutulanlar Dışında Yeni Birşey Yok" adlı kitabıyla tanınırlığını artırmıştı.(milliyet gazetesi)

Partinin kuruluş dilekçesi Mehmet Salim Güraydın, Kemal Temel, Recep Bakırcı ve Şahin Ömür'ün imzasıyla İçişleri Bakanlığı'na verildi. Bakanlık kayıtlarına göre, Hak ve Eşitlik Partisi, Türkiye'de faaliyet gösteren 59. parti oldu.

Partinin 49 kişilik kurucular kurulu listesinin ilk sırasında bulunan emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, bir süredir siyasi faaliyet konusunda çalışmalar sürdürüyordu.

Bu arada, bazı gazetelerin bugünkü baskısındaki tam sayfa ilanlarda partinin siyasi duruşuna yer verildi. İlanlarda, Osman Pamukoğlu için ''Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı'' unvanı kullanıldı.(samanyolu haber)

 
Toplam blog
: 35
: 3162
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

Yaşı genç, hayat deneyimi biraz olan, her türlü görüşe açık, sevecen, biriyim... Lise mezunuyum, ..