Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '15

 
Kategori
Haber
 

Hakan Fidan ve İLLİMÜNATİ Savaşı

Hakan Fidan ve İLLİMÜNATİ Savaşı
 

 Hükümet ile Cemaat arasındaki krizin başlıca nedeni onun MIT Müsteşarı olmasıydı. Zira Britanya'nın başını çektiği NATO onun Müsteşarlığından rahatsız olmuş ve Başbakanlığın önünde bomba patlatılması ile başlayan Fidan'a karşı operasyon sırasıyla Robowsky (Uludere faciası), Oslo Barış görüşmelerinin basına sızdırılması, Reyhanlı patlaması ile istihbaratta ve MIT'te zaafiyet görüntüsü verilmeye çalışılmış, bunlar tutmamış beraberinde 7 Şubat kuşatması, paralel amirlerin ve polislerin çadırlara fişek sıktırılması  ile GEZİ kışkırtması, Halk Bankası operasyonu, Tır olayı ve daha nice kamuoyunun bilmediği komplo ve tuzaklar Hükümete ve Bağımsız Devlete kuruldu.

Halk sonuna kadar RTE ve Fidan'a sahip çıktı ve sonunda kazanan taraf Hükümet kanadı oldu.

Ancak hala tehlike tam olarak geçmiş değil. Hükümetin dikkatli, adil, etik, sorumlu ve vicdanlı bir şekilde yola devam etmesi gerek. Bıraksanız birbirine savaş açacak durumdaki cemaatler paralelden boşalan kadrolarda yer edinme çabası içinde şekere üşüşen sinekler gibi çabalasa da ve hükümet bunlar arasında koordinasyonu sağlama için CHP ve geçmiş jakoben siyasetlerini hatırlatsada gittikçe gençleşen Nüfus'un CHP'nin yıllar önceki siyasetinin neler olduğunu bilmediğini göz önünde tutarak gerek Türk ve Gerek Kürt gençleri için projelerde üretmesi gerek. Ancak konumuz hükümetin siyasal eksiklikleri hataları yanlışları ve ülke içi MİKRO siyaset değil.

Hakan Fidan şüphesiz Türkiye'nin başına Başbakan veya Başkan olarak gelmesi gereken isimdir. "Madem Batı ondan rahatsız oluyor öyleyse o Türkiye için önemli bir adamdır" açık mantığını bir kenara bırakalım ülkemiz yıllardır İngilizlerden bağımsız hareket edemiyordu. BBC Türkiye'nin hayrına hiçbir olumlu haber yapmadı yapmıyor yapmayacak. Fidan'ın ilerde Türkiye'nin başına Devlet Başkanı olması onları çok ama çok ürkütmekte. Çünkü artık Türkiyeyi bırakın istedikleri gibi yönetmenin imkanını ellerinden kaçırmayı şimdi karşılarına ikinci bir Putin daha gelmesi adına Batı bloğu denilen İllimünati çetesinin hiç mi hiç işine gelmiyor bu gidişat.

Fidan'ın MIT Müsteşarlığından istifasının ardından AKTİF siyasete atılması çok önemli. Çünkü önce Milletvekili, sonra kabinede Dışişleri Bakanı, ardından Başbakan yada başkanlık sisteminde Başkan Yardımcısı, en nihayetinde Devlet Başkanlığına gideceği görülmekte. Bu benim temennim değil sadece, olması gereken bu.

Şayet Türkiye Doğu ile Batı arasında akıllı ve dengeli siyasetini yürütürken bir çok siyasal argumanı avantajına çevirdikçe ülke için herşey yolunda olacaktır. 

Lakin Türkiye kesinlikle Paralel Örgütten kurtulmalıdır, bu örgüt Yurt dışında eskiden oynadığı olumlu misyonu tersine çevirmiş konumda ve Hükümet üzerinden devleti kötüleme ve devletin düşmanlığına işi dönüştürmüş durumdadır. Bir tarafta kendi içlerinde samimiyet sınavı verirken ve maddi çıkar amaçlı örgütte durup iyice nemalandıktan sonra hükümeti bahane edip kaçan samimiyetsiz adamları olsa da, diğer yandan örgütün siyasal şirke bulaşmasını hazmedemeyerek ayrılan samimi esanaf ayrı tutulmalıdır.

Örgütün içinde hala kalmaya çalışanlar ve bunu samimiyete bağlayanlar bilmeliki örgüt her nekadar İslama ve Allaha hizmet ettiğini söylesede aslında neye hizmet ettiğini anlamak için Yardım organizasyonlarında ki ve bankalarındaki İLLİMÜNATİ SEMBOLLERİNDEN HERŞEY ANLAŞILMAKTADIR. 

Azıcık dikkatle bakıldığında o masum sembollerin Kabe'nin adil eşitlikçi Karesi değil İLLİMÜNATİ'NİN tek gözü ve Pramitlerini hiyerarşi üçgenlerini yakalarsınız. Anlamak istemeyenler "amaaan sende bunlar sadece tesadüf " diyebilir. Ancak durum asla böyle değil.

Ortada Hükümet ve Cemaat Savaşı yok. Ortada İllimünati ve Türkiye'nin Bağımsızlığı savaşı var. Cemaatin tabanı bunları görmeli artık. Görmez ise ilerde devlet cemaatin yaptığı ihaneti asla affetmeyecek bu böyle biline. 

Halk faizi düşürmeyen MB'nin da onu destekleyen TUSİAD'ın da nerede durduğunu iyi görmekte. Öyle kömürcü makarnacı edebiyatlarıyla bu işin üzeri örtülemez. Ortada halkın yanında duran adam gibi soysal demokrat parti mi var? CHP mi sosyal demokrat? HDP bile eş başkanlık sistemiyle döver CHP'nin sosyal demokrasi anlayışını.

Türkiye'de sadece RTE ve AKP düşmanlığına odaklanan Sol içinde bulunan samimi Sosyal Demokrat ve Emekçiler bilmeliki bu savaşın emperyalizmin asıl ve TEK görünmez cephesi İLLİMÜNATİ'dir ve bu örgüt bazen İslamcı gibi görünen (Prens Charles Müslüman oldu diyen ajan) cemaatleri ve El kaide gibi terör örgütlerini kullansa da aynı durumu bazı sözde Komünist solcu örgütlere de yapmakta DHKPC ve Halkın Mücahitleri gibi sözde komünist özde İllimünati maşası örgütleri de finanse etmektedir.

Bu savaş makro düzeyde oynanmaktadır ve son hızıyla devam etmektedir. Putin'in başına gelenler bu yüzden gelmiştir ve Putin İllimünati ile mücadele etmektedir. Türkiye'nin başında mustakbel Devlet Başkanı olarak ilerde inşallah Hakan Fidan'ı gördüğümüzde Rusya gibi daha dik duran Türkiye ve daha Bagımsız güçlü bir ülke göreceğiz.

Bu savaşta herkes tarafını belirlemektedir. Ancak bu savaşta taraf belirlerken sadece iç ve mikro siyasete odaklanmak yanlış tercihleri doğurur, İllimünati gibi bir güce odaklanırsak ve Ulusalararası siyaset ve strateji konularını düşünürsek çok daha iyi bir tercih yaparız.

Açık ve net söylüyorum. Bir sosyal demokrat olarak hükümetin eğitim, sağlık, işsizlik sigortasının dağıtılmaması ve sıradan bir kaymakamın altına bile 80-100 milyarlık araba verilemsi 120 bin makam aracına (Benzin, şoför maaşı vb)
 para ayırırken yetim ve dullara daha az para verimesi gibi saçma sapan Adalet ve Mantık dışı siyasetinden asla memnun değilim ve bu tür uygulamalarına sinir oluyorum ancak sadece "İllimünati mücadelesi" sebebiyle Hükümeti ve FİDAN'ı desteklemekteyim. Çünkü ilk defa Britanya'dan ve Nato'dan tam bağımsız olamaya bu kadar yaklaştık.

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ve Trakya ve Anadolu'yu mazlumların savunucusu ve umudu bir yer haline getirsin.

MIT eskiden emperyalistlerin yol geçen hanıydı. Artık değil ve Fidan artık ağaç oluyor, ona uzanan eller tek tek kırılacaktır inşallah.....

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..