Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '07

 
Kategori
Futbol
 

Hakan Şükür rekor kıracak diye puanlar gidiyor

Hakan Şükür rekor kıracak diye puanlar gidiyor
 

Biraz önce tamamlanan milli maçta Malta ile 2-2 berabere kaldık. Malta maçı 11 kişi oynarken biz 10 kişi oynadık. Fatih Terim’in Hakan Şükür takıntısı yüzünden yine puan yitirdik. Hakan Şükür en çok milli olma rekorunu başkası kıramayacak kadar ileri götürsün diyeyse bu ısrar başka çözümler de var:

1- "Hakan Şükür’ün Milli Maç Sayısını Artırma Turnuvası" adında bir turnuva düzenlenir, Andorra, Liechtenstein, Fareo Adaları çağrılır, 6 maç yaparız, Hakan Şükür hepsinde oynar, bol bol da gol atar, daha sonra kime onun ne maç rekorunu ne de gol rekorunu kırabilir. Böylece Hakan Şükür futbol tarihimize altın harflerle geçer.

2- Önümüzdeki 50 milli maçta 2 değişiklik yaparız, son dakikada Hakan Şükür Maça alınır, böylece milli olma sayısı hep artar.

Bunlar dışında bir şansımız daha var. Bir maçta ciddi bir kırmızı kart görse ve 3-5 maç ceza alsa. Böylece bundan sonraki milli maçlarımızı 10 yerine 11 kişi oynarız.

Malta maçında puanları gol yediğimiz için değil, gol atamadığımız için yitirdik. İleri gelen topların çoğunu Hakan Şükür öldürdü. Şu anda ligimizde Hakan Şükür’den daha iyi oynayacak ve daha çok gol atacak en az 50 futbolcu çıkar. Ancak onları adı Hakan Şükür olmadığı için şans bulamıyorlar.

Fatih Terim, Ersun Yenal’in akibetine uğramamak için mi Hakan Şükür’ü oynatmakta bu kadar ısrar ediyor? Ersun Yenal’in Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü Hakan Şükür’ü takıma almıyor diye bitmişti ve yerine Fatih Terim gelmişti.

Olsun varsın, Hakan Şükür oynasın da milli takımımız puan yitirirse yitirsin.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..