Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Hakem faciası

Hakem faciası
 

Turkcell Süper Lig için oldukça iyi bir mücadeleydi, Beşiktaş-Büyükşehir Belediye maçı. Büyükşehir Belediye takımı giderek yükselen bir form grafiği yakalamış durumda. Maça iyi başladılar ve takım halinde defans takım halinde ofansı iyi uyguladılar. İyi ve genç bir kadroları var. Beşiktaş ise özellikle hücuma geç çıkmaya devam ediyor. Defansta ayakta duramayan Gökhan Zan her düştüğünde faul aldı, ayrıca rakibinin kafasına attığı tekmeden sonra "ben dokunmadım" demesi hiç de sportmence değildi, Tello mücadele ediyor ve bu takımı taşıyor diğerleri vasatın üzerine çıkamadılar.

Hakemler ise tam bir komediydi. Ofsayt nedir bilmiyorlar üstelik bunu üçü de bilmiyor. Geçtiğimiz çarşamba oynanan Real Madrid-Liverpool mücadelesini kasetten bir daha izlerseler ofsaytı öğreneceklerdir. Beşiktaşın sayılmayan golünde Nobre ofsayt değildi. Büyükşehirin gölü ve Gökhan Zan ın attığı gol açık bir şekilde ofsayttı. Fırat Aydınus ise yardımcı hakemlerinden geri kalmadı. Her kafa topu mücadelesinde farklı karar verdi. Oysa aşağı yukarı birbirine denk mücadeleleler vardı ve bunların bazılarında devam bazılarında ise faul çalarak kararsız bir yönetim sergiledi.

Beşiktaş seyircisi ise kendi kalecisine bile küfür edebildiğine göre çok fazla açıklama istemiyor bence. Hakan ın maç sonundaki hali, kazanan takım kalecisi görünümünde değildi.

Yine de mücadalede ofsayt olmayan golü Beşiktaş attığına göre üç puanı hak etti diyebiliriz.

Bir not da Lig Tv için; hafta içinde DSmart ın yayınladığı maçtaki pozisyon kaçırmaları ve TRT nin yayınladığı maçtaki beceriksizliklerini görünce hakikaten maç yayını işini iyi yaptığını söylemeliyiz. İyi ki Türk Futbolu kaliteli bir yayınla sunuluyor.

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..