Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

Hakemin istediği oldu: Fenerbahçe 3 puan kaybetti

Hakemin istediği oldu: Fenerbahçe 3 puan kaybetti
 

FENERBAHÇE HAKEMİNDE ÖNEMLİ DESTEĞİYLE BEŞİKTAŞ'A 3 GOLLE 3 PUAN KAYBETTİ.

Beşiktaş ilk yarı Serdar ile net bir pozisyonu kaçırdıktan sonra tamamen F.BAHÇE kontrolünde geçen bir ilk yarı oynandı.

Burada Beşiktaş'ın oyunu 0-0 tutmasına Hakem büyük katkı yaptı. Bir penaltıyı net vermedi. Gökhan arkasından gelen İ.Üzülmezin müdahalesi ile kendini yerde buldu.

Bakınız geçen Kayseri Maçında Fenerbahçe aleyhine bir penaltı verildi. Engelleme gerekçesi ile verilen böyle bir penaltı çok ağır idi. Pekiyi Beşiktaşlı futbolcunun yaptığı bu hareket net iken peanltı verilmemesi için nasıl bir açıklama yapılabilir?

Maç burada şekil aldı. Eğer F.Bahçe bu penaltı golü ile öne geçseydi, muhtemelen maçın seyri çok değişecekti. Zate Beşiktaş seyircisi protestoya hazırdı. Tansiyon yükselecek belkide büyük olaylar çıkacaktı. Bu ihtimal olmadı. Ama bu haksızlıkta telafisi olmayan bir mağlubiyete sebep olan faktörlerden oldu.

Ayrıca Beşiktaşın attığı 3.gol ofsayttı. Hemde tartışılamayacak kadar açık bir şekildedir. Kolin Kazım için stadda edilen küfürlere rağmen bu psikolojide olan bir futbolcuya hemen kırmızı kartı göstermekte şık olmadı. Belki KAZIM haketmiş olabilir bu kırmızı kartı ama atmosferi ve dış faktörleri de hakemin göz önüne alması gerekirdi.

Neticede hakem sahada takdir hakları ile maçın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Şimdi BEŞİKTAŞ haketti ve iyi oynadı. ÖZELLİKLE 2. YARI İYİ BİR OYUN SERGİLEDİ. Tebrik ederiz. Gelelim FENERBAHÇE'nin duayen futbolcularına.. Mehmet TOPUZ etliye sütlüye karışmadı. Afferin.. Küfürde yememiş oldu böylece..

Daum: Emre eğer sakatlandıysa, orada oyuncu değişikliği için takımımıza zaman kazandırması gerekirdi. Yerde yatarak kendisine olağan bir tedavi uygulanmasına zaman vermeliydi. dedi. Çok haklıdır. Emre çenesini konuşturacağına yere yatarak takımına hem nefes almasını sağlamak hemde prosedürlerin tamamlanıp oyuncu değişikliği için fırsat kazandırması uygun olan davranıştı. Bence artık futbolcular uyanık olması ve dikkatli olması yeteneklerini zeka ile süslemesi ile daha başarılı olurlar. AGRESİFLİK ZEKA İLE BÜTÜNLEŞEREK BAŞARI GELİR.

Maçın genelinde FENERBAHÇE 3 puan kaybetti. Beşiktaş ise 3 puan alarak zaman kazandı. Prestij kazandı. Kusurlar kapandı. Puan farkını şimdilik kapattılar. Eğer ilk yarı sonuna kadar Fenerbahçe 4 haftada 12 puan alırsa muhtemelen puan farkı tekrar açılacaktır.

Son olarak maç bitiminde futbolcuların birbirlerini tebrik etmeleri güzeldi. Fenerbahçe taraftarının futbolcularını 3 farklı kaybetmelerine rağmen tribüne çağırmaları unutulmaz güzeldi.

Futbol bir spordur. İnsanlar seyrederek eğlenmeleri gerekeni yeneni yenilenin tebrik etmesi gereken bir oyundur. BEŞİKTAŞ KAZANDI. TEBRİK EDERİZ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA. TOPRAK

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..