Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Hakemin kafası, aklı neredeydi?

Hakemin kafası, aklı neredeydi?
 

İki pozisyon maçı tartışılmayacak maçı tartışılır yaptı


Fenerbahçe kör topal devam ediyor. Her bir futbolcunu kalitesi belli iken bu kadar halsiz bitkin ruhsuz oynamalarının sebebi ne olabilir. Orta sahada Alex Emre David yok gibilerdi. Bir pozisyon sonrası ve diğeri garip bir pozisyon ile iki gol buldular. Başka da hiç bir şey yok idi sahada. Basın ve yazarlar hakeme duacı olmalılar çünkü yazacak tartışacak bir şeyler çıkardı.
Fenerbahçe sanırım son gücünü Antalya'ya kullanmış olmalı ki Konya maçında yerlerde süründüler. Bu sorunun sebebi futbolcuların psikolojilerinin bozuk olması mı, paralamamaları mı, futbolcular arası gizli problemler mi, antranörü beğenmemek istememek mi bilmem. Eğer yanlış taktik olsa idi futbolcular yine koşar savaşır ama olmazdı yani anlaşılırdı istekli oldukları ama bence sorun sadece taktik sorunu değil. Bu nu da bulmak sanırım futbol şubesi ile ilgilenen yönetici ve yardımcılarının işidir.

Önder'in golüne gelince resmen bir komedi. Oluşu komedi, hakemler tarafından yönetilmesi komedi ve son olarak emekli hakemlerin yorumları komedi.
Önder ne yaptığının farkında değil gol diye sevinmiyor bile, hakem kendinden ofsayt yaratıyor yan hakem uyarınca ofsayttan vazgeçip gölü veriyor. Burada hakemde şu korkuda vardır daha önce fenerin verilmeyen nizami golleri. Hakemin korkulu rüyası olmuştur bir nizami gölüde ben vermezsem ne yaparlar korkusu bence gölü verdirmiştir.
Yorumlayanlara gelince metin Tokat gol nizami demiş, diğerleri pazu dolması demiş. Yni yine söylüyorum bir emekli hakemde çıkıp yav biz burda karar veremiyoruz bu iş çok zordur hakemlere yüklenmeyelim demiyor.
Feneri merakla takip edeceğim bakalım bize ne süprizler çıkaracak.
Kalın sağlıcakla.

 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..