Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '08

 
Kategori
Güncel
 

Hakettiğinizi alabiliyor musunuz?

Hakettiğinizi alabiliyor musunuz?
 

Kim hakettiğini alabiliyor ki bu dünyada?


Doğru ve dürüst olduktan sonra. Devir yalancının, arkadan kuyu kazanın devri değil mi. Bir yerlere gelmek , kendini kabul ettirebilmek için insan insanlığından çıkıyor. Yükselmek ya da daha fazla kazanmak için illa ki birilerini eziyor ve bu ezilenler işte yalanı riyayı bilmeyenler oluyor ne yazıktır ki.

Olmayandan dağlar yaratmak büyük yetenek değil mi onlar için. En üste şirin görünmek uğruna belki de ona güvenenlerin güvenini kötüye kullanmak, arkasından vurmak. Ve Başarı... tebrikler ne de güzel gelir ona o zaman. Peki hak nerede.

İş hayatında çoğunlukla yok mu bu? Boşuna kurtlar sofrası denmiyor ki geçim dünyasına. Şöyle düşünün siz işinizi en doğru şekliyle yapıyorsunuz , işinize sadıksınız , gerektiğinde evinizden ailenizden fedakarlık yapıyorsunuz ve tam başarıya ulaşmışken size söz verilen bir mevki tabiri caizse sadece yalakalıktan ve riyakarlıktan başka yeteneği olmayan birine tepeden inme şekliyle veriliyor. Ne yapardınız. İsyan etmezmiydiniz.

Edemiyorsunuz işte, haksızlıklara karşı savaşamıyorsunuz. Bu kurtlar sofrasında kurtlara yem olmak çok ama çok kolay inanın ki......
 
Toplam blog
: 70
: 753
Kayıt tarihi
: 18.10.07
 
 

.... ..