Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '19

 
Kategori
Felsefe
 

Hakikat Örtüldü

Enerji akışı yüksek olan kelimeler, cümleler keyif alarak okunabilir ya da dinlenebilir. Ancak bu etkinin bir değişim ve dönüşüm yaratması gerekir. Elbise değiştirmek değil, insanın kendini değiştirip dönüştürmesi.

Her insan, var olanı alır yorumlar ve aktarır. Yazdırılmış olanı, söylenmiş olanı, yorum yapılmış olanı, yaratılmış olanı alır ve aktarır. Bunlar isimler alemi. İsimler aleminin yorumları. Bu yüzden bilgi paylaşımı dejenere oldu yani yozlaştı. Karmaşıklaştı. Daha da anlaşılmaz hale geldi. Güven kalmadı.

Neden?

Çünkü hep söylenenlerin üzerine katıldı. Yazılanların üzerine yorum yapıldı ve aktarıldı. Aslından saptı. Hakikat örtüldü. Ortada bir sürü sanal olan gerçeklikler dolaşıyor. Yeni yaratılmıyor. Yeni hakikat bilgisi ortaya çıkamıyor. Çünkü insanlar atıl durumda. Yeniyi çekip almak yerine eskisinin üzerinden bilgi edinme peşinde. Bundan çıkış noktası Enerji yükselmesidir. Nasıl olmalı?

Enerji yükselmesi, isimsizlik demektir. Spontan denilen, gelişen plan yani kendi planın. Kendi planına kadar bir yol aldın. Oraya kadar olan her şey zaten var edilmiş, çekilip alınmış ve  aktarılmış olanlardı. Ama kendi planından konuşmak demek yeni yaratım demektir. Kendi planından yaratmak, yeni yaratım demek. Pırıl pırıl, tertemiz. Yumağı eline alıp kendin açmak demek. Açılmış, ortalığa saçılmış, birbirine dolanmış karmaşık ipliklerden bir kazak örmeye benzemez bu. Yepyeni bir yumaktan bir eşya meydana getirmek demek.

Önce kendini dönüştürür sonra karşındakini.

İsimsizler planı, kendi planın. Orada hiçbir şey yok. Orada her şey var. Bir isme bağlanmış ilhamlar yok. Bir isim altında ortaya konulmuş ve sunulmuş bilgiler yok. Kendi planından akan ilhamlar saf, öz ve somdur. Onlar birer enerji tayfları. Onlar birer beyaz ışık huzmesi. Sen kendi asıl kaynağından, kendi planından gelen beyaz ışık huzmesi olan enerji tayflarını ancak gökkuşağına çevirip evirerek aktaracak hale gelmelisin. Beyaz rengin içindeki milyonlarca rengi, milyonlarca kişinin anlayabileceği tarza çevirebilirsin. Ve her bir sayısız rengi yine o kişilerde beyaz renge birleyebilirsin.

Bunu yapabilir misin?

 

 
Toplam blog
: 79
: 199
Kayıt tarihi
: 03.12.16
 
 

12 Mayıs 1971 yılında İzmir/Türkiye'de doğdu. Kevser Yeşiltaş, Tasavvuf, Gizemcilik, Ezoterizm, Ç..