Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hakkınızda karar veremiyoruz, gerçek kilonuza gelseniz güzel mi çirkin mi olduğunuzu anlayacağız

Hakkınızda karar veremiyoruz, gerçek kilonuza gelseniz güzel mi çirkin mi olduğunuzu anlayacağız
 

Gizli kimlik sorununa da yol açıyor bu durum. Şişman Aysel şişman olmasa başka biri olacak. Şişman Aysel kalsın. Hani onu normal kilosuna gelmiş halini de yanına koyalım bu ikisi aynı kişi deyin ben bir şey bilmiyorum.

Ya düşünebiliyor musun, sen gerçekte Jennifer Lopez’sin şişman olduğun için şişman Aysel’sin. Böyle bir şey olur mu ya, böyle bir şey kabul edilir mi! Jennifer Lopez kim, şişman Aysel kim. Neden şişman Aysel’sin ki Jennifer Lopez olmak varken. Lopez’i herkes alır, şişmanı kim alır.

Sağlık umurumuzda değil arkadaşlar, şu gerçek halimiz ortaya çıksın da görelim nasıl bir şeymişiz. Etle sağlanan tatlı tombişlik, babayiğitlik, sapık erkeklerin baldır merakına aldanmak, bunlar boş. Seksi ya da erkeklerde Tatar Ramazan görünmek için ufak balık eti oynamaları yapabiliriz ama bunun da bir sınırı olmalı; normal kilonuzun onda birinden fazlası sizi değiştirir, istemediğiniz hale sokar.

Sizi değiştirmese, güzelken çirkin yapmasa şişman olun ne olacak ki; ben doksan yaşında şişman gördüm; sağlıktan önce güzelliğinizi düşünün. Normal kilodaki halinizin de pek güzel olmadığını düşünüyorsanız sizi öyle yaratmış vardır bildiği. Güzel olmayan birisi kiloyla mı güzel olacak. Tamam, size hak verdiğim yönler var, balık eti oynamaları (yani yüzüm vücudum biraz derli toplu olsun, yaşla oluşan kırışık ve çizgileri azaltayım diye birazcık kilo almak) herkese gerekli ama bazen ipin ucunu kaçırıyoruz balina oynamaları oluyor yaptığımız.

Neredeyse hiç kimse kendisi değil; kimi şişman kimi zayıf. Hani herkes normal kilosuna gelse bambaşka bir dünya ortaya çıkacak. Dolgun bacaklarım, iri kalçalarım ya da güçlü kuvvetli pazılarım olsun diyorsun ama doğuştan senin böyle bir şansın yok ki bina ne kadarına izin verirse balkon kapı da o kadar olur; her yapıda insanın olabileceği durumlar vardır, sen de olabildiğin kadar olacaksın.

Şişmanlık gibi zayıflık da sorun; hatta daha büyük sorun. Ben şahsen şişmanı kabul eder zayıfı kabul etmem. İnsan normal kilosunda olmalı. Bunu sağlığınızı değil güzelliğinizi düşünerek yapın. Sağlık kimsenin umurunda değil. Güzellik deyince akan sular durur.

Vücudunuzun şekli değil, dinç ve canlı olması önemli. Normal bir genç vücutta kemikler görünmemeli. Tabii ki hastalık ve sağlıksız haller hariç. Elbiseyle normale dönmüş bir vücut güzel değildir. Güzel vücut çıplakken güzeldir. Elbiseyi affedersin merkebe giydirsen o da normal görünebilir. Vücudunuza çıplakken bakacaksınız. Çünkü elbiseli vücuda kimse kara vermez, herkes çıplakken bakar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..