Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Haklarımız için haykıracağız

Haklarımız için haykıracağız
 

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu 01 Ekim 2014 Çarşamba Günü saat ; 12:30’da Samsun Adalet Sarayı önünde, Çalışanların Özlük Hakları ile ilgili, Yönetim Kurulu ve Üyelerimizin katılımı ile Sendikamız tarafından Basın açıklaması yapılması kararı almıştır.

Karabiber; Sendikamızın örgütlenme alanı içerisinde bulunan Adalet Bakanlığı, adliyeler ve bağlı kuruluşlarda çalışan kamu görevlileri, en mağdur ve mahzun kesimin başında gelmektedir. Her geçen gün mahkemelerin iş yükü fazlalaşmak ta fakat çalışanların ücretlerinde iyileştirme yapılmamaktadır. Adalet çalışanlarının almış olduğu ücretler yaptığı iş ve çalışma şartları göz önüne alındığında bu anlamda daha çok erimiş, kamu çalışanlarından  ek ödeme almayanlara yönelik yapılan iyileştirilmeler den ne hikmetse mahrum bırakılmışlardır.  Adalet çalışanları adeta unutulmuş yada unutturulmuştur.

Bu adaletsizliğe bir an önce son verilmeli;

Olağan dışı iş yüküne rağmen, Adliye çalışanlarının en düşük ücreti alan memur sınıfında olduğu da unutulmamalıdır. Diğer kamu çalışanları ile adliye çalışanları arasında maaş yönünden adaletsizlikler mevcuttur. Adalet Bakanlığı yetkililerini, bu adaletsizliğe bir an önce son vermeye davet ediyoruz.

01 Ekim 2014 Günü Samsun Adalet Sarayı önünde saat 12:30’da yapılacak basın açıklamamıza tüm üyelerimizi ve memurlarımızı bekliyoruz.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..