Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '07

 
Kategori
Haber
 

Haksızlık mı?

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bir okulda, İHL'de okuyan türbanlı bir kız öğrencinin, bir kompozisyon yarışmasının ödül töreninde, türbanı nedeniyle kürsüden indirilmesi ülke genelinde büyük yankı yaptı.

Bu türbanlı kızın ağlayarak kürsüden inmesi ve "ama bu haksızlık" demesi, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı.

Sayın Başbakan'ın fazla vakit kaybetmeden, bu kızı aradığı ve "Üzülme, bu haksızlıklar bitecek!!!" dediği öğrenildi. Sayın Başbakan'ımızın vatandaşına karşı gösterdiği bu duyarlılığı kutluyoruz. Başbakan'ımızın ülkesinde yaşayan türbanlılara karşı gösterdiği hassasiyeti, evlatları işsiz olan babalara, işsiz evlatlara, çiftçilere, esnaflara, emeklilere, çalışanlara, memurlara vs. da göstermesini temenni ediyoruz.

Sayın Erdoğan'ın, çocukları işsiz olan babaları arayıp; "Üzülmeyin, bu işsizlik sorunu bitecek." demesini, borcu olan ve zor geçinen çiftçileri arayıp; "Üzülmeyin, çiftçilerin sorunları bitecek." demesini, emekli aylıklarının azlığından yakınan emeklileri arayıp; "Üzülmeyin, emekliye yapılan haksızlıklar bitecek." demesini, hayat şartlarının zorluğundan yakınan memurları arayıp; "Üzülmeyin, memurların hayat şartları düzelecek." demesini ve onları bu şekilde teselli etmesini istiyoruz.

Türk Milleti olarak Sayın Başbakan'ın ülkesinin vatandaşlarına karşı gösterdiği hassasiyeti tebrik ediyoruz. bu duyarlılığının devam etmesini ve vatandaşların sorunlarına verdiği önemi arttırmasını istiyoruz.

Herkese sevgi ve saygılar.
 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..