Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Halâ aramadı mı?

Halâ aramadı mı?
 

Tanıştıktan sonraki günler hem çok heyecanlı hem de çok stresli günlerdir. Kulağımız sürekli telefonumuzdadır. Telefonumuz çalmadıkça sıkıntımız da artar. Kafamızda binbir türlü düşünce dolaşır. Belki de ilk tanışmanın büyüsünü abartmışızdır. Sizinle aynı hisleri paylaşmadığını düşünmeye başlarsınız. Aklınızdan sizi aramamasının gerekçesi olarak birçok olumsuz düşünce uçuşur: “Yoksa bir sevgilisi mi var?”, “Alkolün etkisiyle mi beni beğendiğini ima etti?”, “Acaba bana karşı ilgisi gelip geçici miydi?”…

Bu düşüncelerin esiri olmamak için öncelikle rahat bir koltuğa oturun hatta uzanın. Derin derin soluk alıp verirken kafanızın içinde didişip duran o kötü enerjili düşüncelerinizi kovun gitsin. Şimdi yapmanız gereken aslında çok bildik, klasik bir bakış açısını benimsemeniz için kendinize telkinde bulunmak yani bardağın dolu tarafına bakmaya çalışmaktır.

Aslında bu vesveselerinizin temelinde yatan kendinize yeterince güvenmemenizdir. Çünkü kendine güvenli birinin, sizin düşündüklerinizin aksine, aklına ilk gelenler şunlar olacaktır:

Sizinle tanıştığında hâlâ bitmemiş bir ilişkisi varsa son kalıntıları süpürmekle meşgul olabilir. Ona zaman tanımalısınız ki ilişkinize geçmişin gölgesi düşmesin.

Acil halletmesi gereken işlerini toparlamak gayretindedir. Sıkıntılarını size yansıtmak istemediğinden sorunlarını çözmeden sizinle bir ilişkiye adım atmaya kendini henüz hazır hissetmiyor olabilir.

Sizden çok hoşlanmış olsa da yeni bir ilişkiye başlama konusunda kararsızlıkları olabilir. Bu konuda ne kadar kafa yoruyorsa size o kadar değer veriyor demektir. Hatta hiç aramaması bile sizi bir macera olarak görmediği anlamına da gelebilir. Kendini hazır hissettiğinde sizi muhakkak arayacaktır. Böyle bir sürprize zaman içersinde hazırlıklı olun!

Sizin duygularınızdan emin olmaması da aramama nedeni olabilir. Bu durumda belki ondan telefon beklemek yerine siz de bir adım atıp onu arayabilirsiniz. Yapacağınız konuşma zaten size hisleri hakkında ipuçları verecektir.

Bütün bunların dışında aramamasının gerekçesi çok basit olabilir: Telefon numaranızı kaybetmiştir! Ama siz akıllıca davranıp onun numarasını aldığınız için korkmanıza gerek yok. Eminiz ki onu aramak için çok iyi bahaneler türetebilirsiniz.

 

http://alibolat.blogspot.com

 

 
Toplam blog
: 54
: 2101
Kayıt tarihi
: 12.03.12
 
 

Başkalarının hayatlarını, kişiliklerini anlatmak kolay da, söz konusu kendim olunca yazacak çok a..