Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '08

 
Kategori
Siyaset
 

Hala doymamışlar.

Kıyıda köşede kalmış siyasi partilerde son günlerde harketlilik gözleniyor. Yeni başkanlar seçiliyor. Dükkan yok ama vitrin yenileniyor. ANAP 'ta Salih Uzun genel başkan olmuş. Hayırlı olur inşallah. Saadet Partisinde ise komik şeyler oluyor. Parti Erbakan hanedanlığına dönüştü. Erbakan'ın oğlu, kızı, dünürünün oğlu, özel kalem müdürü, şoförü, kapıcısı, daha kimi varsa hepsi yönetm kadrolarına seçilmişler. Milli görüşün son temsilcileri. Son mohikanlar. Particilik oynayıp ağleniyorlar. Hevesleri kursaklarında kalmıştı. En son 1 triliyonu kaybetmişlerdi. Bakalım şimdi ne kaybedecekler.

Ana Vatan Partisini anlatsak mı, anlatmasak mı? Salih Uzun genel başkan olmuş. Erkan Mumcu siyaseti bırakmış. Salih Uzun'un başkanlığı uzun soluklu olur mu bilinmez, ama bazı şeyler zorlama ile olmuyor.
Sağlık içinde zararlı. maazallah bel fıtığı hep zorlamadan oluyor.

Birde DTP var. Onlarda kongre yok ama vitrin dağınık. Vitrine koyacak mallarıda yok. Ermenistandan ithal, soykırım gömlekleri tutmadı. renkleri çabuk soluyor. Kan kırmızı renklisini yönetm giyip reklam yaptı ama tutmadı. Şimdi çoluk çocuk sokaklarda 5 taş oynuyorlar.İyi saatte olsunlar.

Sınır ötesinde de hareketlilik var. Aşiret reisi Barzani Amerikaya gidiyor. Başkan Bush ile görüşecekmiş. Bush Barzani ye soruyor. Do you speak Englısh? Barzani cevap veriyor. Yok ağam, sen Kürtçe mizani. Başkan Bush Tercüman vasıtası ile diyoki: Ben bilmiyorum ama Obama kürtçe dersleri alıyormuş. Gider Bush, gelir kuş. Batılılarda hala Çanakkale nin kuyruk acısı var. Bu yüzden kırık kırsıkları bize tercih ediyorlar. Tarihte Osmanlıya kazık atmış ne kadar millet varsa batılıların dostu. Biz kendi bübyüklüğümüzün farkında değiliz.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..