Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Halis Ağa TMSF'den mal mı kaçıracak?

Halis Ağa TMSF'den mal mı kaçıracak?
 

Günlerdir manşetlerden düşmeyen Halis Toprak'ın yasaklı evliliğine farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Kendimi Halis Toprak'ın yerine koyuyorum ve hemen şu soru aklıma geliyor; normalde gençler bile evliliği zor kabul ederken niye kendisi 17 yaşındaki ağzı var dili yok bir kızla evleniyor? Kendi deyimiyle 'dost hayatı' yaşamak varken bu ani evlilik niye? Sorunun cevabı TMSF olsa gerek.

Biliyorsunuz ilk karısı Ayşe Hanıma devrettiği mallara TMSF el koyamamıştı. TMSF'den yıllarca çok çeken Halis Toprak bütün mal varlığını yeni karısı Nazlıcan Tağızade'nin üzerine yaparsa hiç şaşmam. Ancak, malvarlığını çocuklarından birinin üzerine de yapabilirdi; yapmadığına göre çocuklarıyla arası pek iyi değil anlaşılan.

Herkes bu olayı Hüseyin Üzmez olayına benzetiyor oysa ki, bu olayda alan memnun, satan memnun! Üstelik bir de nikah yapmış adam. Bu devirde bir erkeği evliliğe ikna etmek çok zor.

Bir de 'bakıcı' hikayesi var olayda. Halis Toprak'a göre kendisi çok yaşlandığından 17'lik eşi kendisine baksın diye evlenmiş. Bence bahanesi özründen daha komik çünkü 17 yaşındaki bir kız ancak kendisine zor bakar. Kaldıki 70'lik Halis Toprak'a bakacak. Ayrıca herkes bakıcısıyla evlenmek zorunda da değil.

Bence bu yasaklı evlilik başka olaylara gebe!
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..