Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Halk'tan büyük olunmaz!

Halk'tan büyük olunmaz!
 

alıntıdır


Taksim Gezi Parkı olayları durmak bilmiyor. İnsanlar canını ortaya koyup günlerdir direniş gösteriyor. Peki halk bu kadar ayaklanmışken hala yangına körükle gidilmesi, kışkırtıcı konuşmalar yapılması ne kadar doğru?

Kime meydan okuyorsunuz? Karşınızda halk var ve halktan büyük olamazsınız. Bunca zamandır “istedim oldu”, “söyledim yaptım” cümleleriyle doldurup taşırdınız milleti.

Ve halen anlamsız bir inatlaşma peşindesiniz. İnsanların da söylediği gibi “siz sadece Akp’ye oy verenlerin başbakanı değilsiniz!”

Kaldı ki, olayların sonucunda çıkıp “ayyaş kelimesi rahatsız ettiyse özür dileriz” deyip, ardından “birkaç çapulcunun lafıyla hareket etmeyiz” diyorsunuz. Konuştukça kışkırtmak bu olsa gerek.

İnsanlar dün gece yine ellerinde tencere tava camlara, sokaklara taştı.

Atatürk’ün torunları yine vatana sahip çıkmanın peşinde.

Siz daha dünyada yokken savaşıldı bu vatan için. Hep varmışsınız gibi davranamazsınız. Demokrasiyi yok edip, Cumhuriyeti hiçe sayıp “durmak yok, yola devam” diyemezsiniz.

Ayrıca milli bayramlarımızın bile kutlanmasına müdahale ettiniz. Bu halk bu yaptırımlara rağmen ses çıkarmadı. Siz konuştunuz onlar dinledi.

Şimdi dinleme sırası sizde; Halk konuşacak, siz dinleyeceksiniz!

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..