Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '18

 
Kategori
Siyaset
 

Halkın Duygu Frekansı'yla Kimler Oynuyor?

Halkın Duygu Frekansı'yla Kimler Oynuyor?
 

"Söyleyene değil söyletene bak" diye bir halk deyimimiz var biliyorsunuzdur.

Seçim öncesi meydan konuşmalarında Adalet ve Kalkınma Partisi genel başkanı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi'ne ithafen 'bölücülük' yakıştırması yapılmış (her nasıl bölücü olunuyorsa) ve 23 Haziran gecesine kadar hem bu söylemlerle hem de 'ülkenin bekası' söylemleriyle epeyice hamaset yapıldı ve seçmene yön verildi.

Siyaset bu, her şey söylenebilir belli kurallar çerçevesinde.

'Bölücülük' ağır bir itham!

Direkt söylenmemiş olsa da endirekt olarak bu yakıştırma yapılmış Cumhuriyet Halk Partisi'ne.

Söyletmemen gerekirdi Sayın Kılıçdaroğlu! Elbetteki Cumhuriyet Halk Partisi'nin bölücü bir parti olmadığını herkes biliyor ama dikkat etmeli ve karşı tarafa fırsat verilmemeliydi veya bu ağır ithamın gereği yapılmalıydı.

Yok!, Kılıçdaroğlu'nun hafızasında 'yaptırım' diye bir bölüm yer almamaktadır. Yaptırım söylemi sözlerle ifade ediliyor ama eyleme dönüştürme noktasında susuluyor her nedense.

İnce'ye oy verdik diye biz de payımıza düşeni almıştık 25 Haziran günü işyerimdeki komşudan ama geç de olsa doğru olan düşünerek mağazama gelindi özür dilendi ve bayramım kutlandı. Erdemlik gösterildi.

Hiç bir siyasetçi ülke bütünlüğünü bozamayacağı gibi bu tür bir hayalin bile yapılamayacağının altını çizmek isterim.

Bakmayın siz PKK terör örgütünün 40 yıldır Amerika tarafından yönlendirilerek bölücülük propagandası yaptığına.

PKK dediğimiz aynı zamanda Amerika'nın paralı askerleridir. Amerika 40 yıldır silah ve muhimmat satarak ülke ekonomisine nasıl zarar verdiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlarımız ve askerlerimiz öldürüldü hayatları sonlandırıldı.

'Bölünme' teorisi Amerika tarafından üretilmiş yapay bir teori'den başka bir şey değildir. Ülke halkı'nın hiç bir zaman bölünme diye bir isteği olmamış ve olmayacağına da inanmaktayım. Bu ülkede farklı etnik kültürlerle farklı etnik dillerle hatta az olmakla birlikte farklı din inançlarıyla insanlar birlikten yaşamaktan çok mutlu ve bu mutluluğu hiç bir güç bozamayacaktır.

Eey siyasiler aklınızı başınıza devşiriniz ve ülke halkının duygu frekanslarıyla fazla oynamayınız!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..