Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Halkla beraber kitap okuma etkinliği

Halkla beraber kitap okuma etkinliği
 

BURDUR CUMHURİYET MEYDANI


48. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Cumhuriyet Meydanı Anıt Alanında düzenlediği, Türk Kütüphanecilik Derneği´nin de bütün Türkiye çapında aynı anda planladığı bir ilk olarak ilginç bir etkinlik olan ´Halkla Birlikte 30 dakika Kitap Okuma Etkinliği´ kamuoyunun ilgisini çekti.
 
48. Kütüphane Haftasında kitap okumaya, doğru bilgi kaynaklarına ulaşmaya dikkat çekmeyi, bu konuda ilgi ve duyarlılığı artırmayı hedefleyen ve sembolik anlamda olan 30 dakika kitap okuma etkinliğine halk da katıldı. 70 yaşını aşmış yaşlı vatandaşların etkinliğe katılması etkinliğin ilginçliğini artırdı.
 
Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, 48. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında düşündükleri ´Halkla Birlikte 30 Dakika Kitap Okuma Etkinliği´nin kitap okumaya, doğru bilgiye ulaşmaya dikkat çekmek için düzenledikleri simgesel bir eylem olduğunu belirterek Türk Kütüphaneci Derneği tarafından tüm Türkiye´de aynı zaman diliminde uygulandığını vurguladı.
 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..