Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '13

     
    Kategori
    Futbol
     

    H.Almeida

    Almeida'yı biraz tanıyalım ;

    Hugo Miguel Perreira de Almeida 23 Mayıs 1984 tarihinde Portekiz'in Figueira da Foz şehrinde dünyaya geldi.

    Futbola Naval de Maio da başladı. Ardından Portekiz'in büyük kulüplerinden Porto da futbola profesyonel bir adım atmış oldu. Ardından yine bir Portekiz takımı olan UD Leiria takımına bit yıllığına kiralandı. Ardından Boavista FC'ye yarım sezonluğuna kiralandı. Gittiği takımlarda iyice pişip tekrar Porto'ya geri döndü. Buradaki başarılarını gören Alman devi Werder Bremen'e transfer oldu. Bu transfer Portekiz de çok konuşuldu. Fakat bunlara rağmen Alman ekibinde başarılı bir performans gösterdi.

    Bunalar gören Beşiktaş bir çok yıldızla beraber Almeida'yı da takıma kattı. Beşiktaş'ta inişli çıkışlı bir performans gösteren Almeida kısa sürede Çarşı ekibinin sevgisini kazandı. Beşiktaşla beraber Avrupada büyük başarılar gösterdi.

    Günümüzde ise Beşiktaş'ın ''FEDA'' döneminde ''FEDA'' diyip Beşiktaş taraftarının kalbinde taht kurdu. Fakat sezonun ikinci yarısında geçirdiği sakatlık onu ve Beşiktaş taraftarını çok yakından vurdu. Bunula beraber Almeida'ya yardımcı olmak için alınan Dentinho'nun da sakatlanması Beşiktaş taraftarını iyice üzdü...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 34
    Kayıt tarihi
    : 26.02.13
     
     

    İzmir-Karabağlar  Şehit Erkan Özcan BEŞİKTAŞ   ..