Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Haması israil yaratmıştır

Haması israil yaratmıştır
 

Resim alıntıdır.


İsrail yıllardır topraklarını genişletme emellerine kavuşmak için sürekli Filistine saldırmaları sonucunda başarı sağlayamadığı gibi sivilleri katletmesi sonucunda hamasa katılım ve desteği artırmıştır.

İsrailin çocukları ve savunmasız insanları katletmesi sonucunda öldürdükleri çocukların ailelerinin israile duydukları öfke ve kini dahada körüklemiş sonuç olarak hamas militan sayısını ikiye üçe katlamıştır.

İsrail sivilleri ve çocukları katlederek içlerindeki filistin düşmanlığını tüm dünyaya kanıtlamıştır, filistini işgal etme emelleride asla gerçekleşmeyecektir.

Amerikanın uyduruk bahanelerle ırakı işgalinde amerikan ve ingiliz askerlerinin sivillere yaptığı işkence ve tecavüzler bugün ırakta sık sık yaşanan ve yüzlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan öfkenin şiddete dönüştüğü bombalama eylemleridir.

Iraklı tecavüze ve şiddete maruz kalan kadınların canlı bomba eylemlerininde ardı arkası kesilmeyecektir, taki Amerikan askerleri bölgeyi terk edene kadar.

Masum kişilere yapılan şiddet eylemlerinin karşılığı olarak terör hortlamaktadır, Irak ve Filistindeki terör eylemlerinin gerçekleştiği bölgelerde hukukun üstünlüğü olmaması karşısında eğitimsiz ve cahil kişilerin bir çeşit adalet arayışı olarakta algılanabilir.

Hamas bir terör örgütü dahi olsa dış güçlere karşı ülkesi için bir mücadele vermektedir, hamas örgütü filistini devletini temsil etmekte yönetmektedir aynı zamanda filistin halkının oylerı ile seçilmiştir.

Hamas örgütü çocuk katliamı yapmamıştır, İsrail devleti hamastan intikam almak için filistinli masum çocukları katlederek savaş suçu işlemiştir, savaş suçu işlediği gibi devlet olarak savaş suçlularınıda yargılanmamaları için devlet koruması altına almıştır.

Dünyaya onca masum sivili katlederek kendilerini savunduklarını ilan etmişlerdir, bu hem canilik aynı zamanda da ikiyüzlülüktür dünya basını savaş bölgesine giremediği gibi israilin yaptığı vahşetide dünyaya gösterememiştir.

Davostaki zirvede sayın başbakanın öfkesi iki taraflı olarak algılanmıştır, katliamlara göz yuman israili temsilen gelen Şimon PEREZ gerek konuşması gerekse vücut diliyle adeta sayın başbakanımız Tayyip ERDOĞAN'ı çileden çıkartmış Şimon PEREZ'e verdiği cevap ise bir tokat gibi patlamıştır.

Davosta Gösterdiği tepki nedeniyle sayın başbakanımıza teşekkür ederiz.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..