Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

17 Temmuz '09

 
Kategori
Magazin
 

Hande Yener (Beylikdüzü) Konseri ''Roman Festivali''

Hande Yener (Beylikdüzü) Konseri ''Roman Festivali''
 

Hande Yener (Beylikdüzü) Konseri ''Roman Festivali''


HANDE YENER ve MİNİK HAYRANI

3. Bölge Roman Kültürünü Geliştirme ve Dayanışma Derneklerinin Beylikdüzü’nde ortaklaşa düzenlediği Festival’de bir konser veren Pop müziğinin sevilen ismi Hande Yener, sahneye gelen minik hayranıyla yakından ilgilendi.

Beylikdüzü’nde 3. Bölge Roman Derneklerinin ortaklaşa düzenlediği Festival, renkli gösteriler ve ünlü sanatçıların katılımıyla sürüyor.

Festival’de bir konser veren Hande Yener, sahneye gelerek kendisine daha yakın olmak isteyen hayranlarını da kırmıyor. Yeni albümünden sevilen şarkıları seyircilerle birlikte seslendiren Yener, kendisine ulaşmaya çalışan minik hayranını da kucağına alarak sahneye çıkardı. Ancak küçük kız sahnede Yener’in hiçbir sorusuna cevap vermedi. Minik hayranını konuşturmak için elinden geleni yapan Yener, başarılı olamayınca minik hayranıyla birlikte şarkı söyledi.

Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın da Yener’e sahnede çiçek vererek, kendisini Beylikdüzü’nde görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Fotoğraflar ve Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı.

<ımg title="Hande Yener - Küs" alt="Hande Yener - Küs" src="http://i4.ytimg.com/vi/oL6Dlg1xrSo/default.jpg" qlicon="oL6Dlg1xrSo"> Hande Yener - Küs - VİDEO İZLE!

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..