Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '18

 
Kategori
Burçlar
 

Hangi Burçlar Dahi Olmaya Daha Yakın?

Hangi Burçlar Dahi Olmaya Daha Yakın?
 

Bu burçlardan tanıdığınız biri var mı?


Dahiliğin tanımı insan zekasının ulaşabileceği en yüksek mertebe olsa da dâhilerin tek özelliği zeki olmaları değil. Dahi insanlar bulundukları ortama adapte olma becerileri oldukça yüksek olan ve değişken durumlara karşı esnek davranabilen kişilerdir. Mutlu olmak için başka insanlara ihtiyaç duymazlar, yalnız kalıp ellerindeki işlere odaklanmayı severler.

Peki hangi burçlar bu özelliklere diğerlerinden daha çok sahip?

1)      Kova (20 Ocak – 18 Şubat)
Kovalar, karşılaştıkları her şeyi mantık süzgecinden geçirirler. Kendilerini sorunlarından soyutlayabilirler; bu şekilde problemlerine kolaylıkla çözüm bulurlar. Dengeli, yaratıcı ve sakin olmalarıyla bilinirler. Açık görüşlüdürler ve başkalarının fikirlerine önyargıyla yaklaşmazlar.

2)      Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)
Başak burcundan olan kişiler çözülemeyeceğine inanılan problemlere bile çözüm bulabilirler. Sürekli olarak düşünür ve üretirler. Anlayamadıkları bir konu hemen hemen yok gibidir. Başaklar çok fazla soru sorarlar, ki bu dâhilerin en bariz özelliklerinden biridir.

3)      Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)
Oğlaklar, iyi kararlar verme konusunda uzmandır. Amaçlarına nasıl ulaşacaklarını bilirler. Bir konuda karar vermeden önce resmin tamamını göz önünde bulundururlar ve olası bütün sonuçları değerlendirirler. Oldukça zekidirler ve bu zekalarını iyi yönde kullanırlar. Hata yapsalar bile hedeflerinden vazgeçmezler, hatalarından ders alıp başarana kadar tekrar tekrar denerler.

4)      Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)
Algılama gücü oldukça yüksek olan Akrepleri kandırmanız neredeyse imkansızdır. Altıncı hisleri oldukça kuvvetlidir ve karşılaştıkları problemleri çözerken bu hislerini de işe koşarlar. Başkalarının kaçırdığı detayları kolaylıkla fark ederler. Asla bir Akrebi kandırmaya çalışmayın; zekalarını intikam almak için kullanmaları sizin için hiç de hayırlı olmayacaktır!

5)      Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Balıklar son derece zeki ve yaratıcıdır. Ancak zaman zaman kendi hayal güçlerinde kaybolabilirler. O kadar çok fikirleri vardır ki o fikirler içinde kendilerini kaybederler. Başkalarının nasıl hissettiğini ve düşündüğünü anlayabilecek kadar hassastırlar. Yüksek bir duygusal zekaya sahiptirler.


Kaynak: https://www.yourtango.com/2018310077/horoscope-six-genius-zodiac-signs-extremely-intelligent

İngilizce'den Türkçe'ye çeviren:
Delfin Tercüme Hizmetleri

http://www.delfintranslation.com

 
Toplam blog
: 7
: 1856
Kayıt tarihi
: 18.12.16
 
 

ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM VE SİZE ULAŞAMIYORUM. LÜTFEN ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN. ..