Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '18

 
Kategori
Futbol
 

Hangi Kötü Takım Kazanacak? Galatasaray mı? - Fenerbahçe mi?

Hangi Kötü Takım Kazanacak? Galatasaray mı? - Fenerbahçe mi?
 

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi 02.11.2018


Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinde genelde şöyle bir inanış vardır. Kötü olan takım hangisiyle maçı o kazanır. Çünkü dünyanın sayılı derbilerinden biridir bu maç ve iki takım için de çok şey ifade eder. Ancak bu sefer durum biraz daha farklı, iki takım da kötü...

Galatasaray için kötü olma durumu ilk 11'de oynayan 9 oyuncusunun halihazırda sakat olması. Oynadığı son 3 maç gösterdi ki sakat oyuncular işleyen çarkın önemli parçalarıymış. Görünen o ki Fenerbahçe derbisine de en az 7 sakat oyuncusu ile çıkacak Galatasaray...

Fenerbahçe tarafında ise durum biraz daha farklı. Eksik olan taraf sakat oyuncular değil mantelite ve oyun bilinci. Sezona yeni başkan ve yeni hocayla başlayan Fenerbahçe taraftarını memnun etmeyi başaramadı şıu ana kadar. Sonunda beklenen de oldu ve Galatasaray derbisi öncesi Hollandalı hoca Cocu ile de yollar ayrıldı. Bu kötü gidişatla beraber derbiye teknik direktörsüz çıkacak Fenerbahçe ve en büyük eksiği de bu olacak gibi gözüküyor.

Derbi maçlarda önceden favoriyi kestirmek oldukça güçtür. Galatasaray'ın sakatları olmasa bir kaç adım önde diyebilirdik ancak kendi sahasında ve 50 bin seyircisi önünde onca sakata rağmen ufak bir adım da olsa Galatasaray önde demek herhalde yanlış olmaz.

Galatasaray'ın artıları Fatih Terim ve taraftarı olacaktır. Fenerbahçe'nin artısı ise yeni gelecek hocaya kendini gösterme arzusu. 

Seyir zevki yüksek, bol pozisyonlu, kavgasız bir derbi olması en büyük temennimiz. 

 

 
Toplam blog
: 10
: 539
Kayıt tarihi
: 13.03.18
 
 

  "Okumak Cehaleti alır, eşeklik bali kalır"     Ne mezunu olduğunuz ..